Sport Tenis

TENIS ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE DO 12 GODINA U UVALI LAPAD

OTVORENO PRVENSTVO DUBROVNIKA U 33 SLIKE Anamarija i Tymofil uzeli sve!

TENIS ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE DO 12 GODINA U UVALI LAPAD

Anamarija Zorić, tenisačica Dubrovnika i Tymofil Milovanov, Ukrajinac koji igra za Tenis klub Ragusa, pobjednici su Otvorenog prvenstva Dubrovnika za djevojčice i dječake do 12 godina. Slavili su ne samo u pojedinačnoj konkurenciji, već i u parovima. Zorić je parove osvojila igrajući s Japankom Murakami Moa, a Milovanov sa Stjepanom Bogdanom, članom Raguse.

Do naslova Zorić je stigla bez izgubljenog seta u tri meča. U sva tri meča je dobila igračice iz Japana. U finalnom sa 6:1 i 6:1 bolja od Murakami Moa, koja je u polufinalu sa 6:2 i 6:4 savladala Loru Ćosić, članicu Dubrovnika. U polufinalu je Zorić sa 6:4 i 6:2 dobila Oe Mao, dok je igrajući s Moa u finalu parova sa 6:1 i 6:3 bila bolja od Ane Petković i Lore Ćosić. Petković je članica Tenis kluba Dubrovnik.

Milovanov je do finala stigao s tri pobjede i bez izgubljenog seta, a u finalu je izgubio prvi set sa 7:5 od Rynto Suzukija iz Japana. Nakon toga 6:2 i 7:5 za Ukrajinca, koji je u finalu parova s Bogdanom dobio Japance, Riki Imaija i Kei Matsumota, sa 6:2 i 6:1. 

Ukupno 11 djevojčica i 22 dječaka nastupilo je na turniru, koji se u organizaciji Tenis kluba Dubrovnik igrao na terenima u Uvali Lapad. Vrhovni sudac turnira bio je Marjan Pančevski.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji
Hrvatska je bila bez primljenog pogotka u prvom poluvremenu, koje je dobila s 13:0. Na kraju je Kinu savladala s...
DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji