Sport Tenis

TENIS

NIJE DOBRO LAKAT DESNE RUKE Ana Konjuh opet mora na operaciju, prekinula suradnju s trenerom Željkom Krajanom

TENIS

Nakon šest mjeseci uspješne suradnje i dobrih teniskih rezultata kao i rankinga karijere (20. mjesto na WTA ljestvici) došlo je do prekida suradnje s trenerom Željkom Krajanom. Ana zahvaljuje Željku na dosadašnjoj suradnji i želi mu svako dobro u njegovom budućem radu – stoji na službenoj stranici Ane Konjuh.

Dalje, piše: obzirom da je imala problema s laktom desne ruke na prošlih nekoliko turnira, poslije pregleda i konzultacija s doktorima odlučila se na operativni zahvat, koji će biti za otprilike desetak dana u jednom od naših bolničkih centara u Hrvatskoj.

Ana bi, predviđa se, trebala izbivati zbog operacije s teniskih terena 8 do 10 tjedana, ali se očekuje kako će biti spremna za novu sezonu, koja počinje u siječnju 2018. s australskom turnejom. Podsjetnik, Ana je protekli mjesec bila na američkoj turneji. U Torontu je u drugom setu predala meč Kirsten Flipkens. U Cincinnatiju, u meču protiv Dominike Cibulkove, koji je izgubila s 2:1 u setovima, bilo je vidljivo kako ima problema s desnom rukom. Isto je bilo i na US Openu gdje je zaustavljena u ponedjeljak, 28. kolovoza, u 1. kolu od Ashleigh Barty. Potom i u petak, 1. rujna, u meču turnira ženskih parova na posljednjem Grand Slam turniru sezone.

Prvi zahvat na laktu desne ruke Ana je imala krajem siječnja 2014. godine nakon australske turneje. Tada su, isticalo se, riješena tri problema na laktu: rog koji je “grebao” hrskavicu, manja oštećenja na samoj hrskavici te tzv. plik koji nije omogućavao punu ekstenziju lakta. Tri mjeseca nakon operacije Ana se vratila na terene.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Ljeto se ne da, Uvala još puna kupača  

Ljeto se ne da, Uvala još puna kupača  
Iako su večeri i jutra zahladili, a za dva će dana i kalendarski jesen  pa je sve ugodnije provodit vrijeme u ku...
Ljeto se ne da, Uvala još puna kupača  

Eko Omblići u akciji Zelena čistka

Eko Omblići u akciji Zelena čistka
Zeleni Forum Eko Omblići Eko centar Zeleno sunce,Zeleni telefon jutros sudjeluju u akciji Zelena čistka. Očistim...
Eko Omblići u akciji Zelena čistka

Motociklist udario u autobus Libertasa

Motociklist udario u autobus Libertasa
U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8.30 na Lapadskoj obali jedna je osoba ozlijeđena. Do nesreće je...
Motociklist udario u autobus Libertasa