StoryEditorOCM
TenisTENIS

LUCIJA ĆIRIĆ BAGARIĆ Sa četiri pobjede stigla na korak do sedmog finala!

11. kolovoza 2017. - 10:06

Lucija Ćirić Bagarić je sa četiri pobjede, bez izgubljenog seta, stigla do polufinala Bavarian Junior Opena u Munchenu, turnira drugog ranga iz kalendara Europske teniske federacije za igračice do 14 godina.

Dubrovkinja je na startu protiv Sarah Millard iz Južne Afrike izgubila samo jedan gem. U drugom nastupu  je dobila Catherine Aulia iz Australije sa 6:2 i 6:2 nakon čega je sa 6:0 i 6:0 nadigrala Alessiju Tripadelli iz Italije. U četvrtfinalu je bila bolja od domaće predstavnice, Kim Juliane Auerswald sa 6:3 i 6:4.

U polufinalu Ćirić Bagarić, koja je šesta nositeljica turnira, igra protiv Adriane Berankove iz Češke, dvanaeste nositeljice. Ukoliko bude uspješna plasirat će se u svoje sedmo ovogodišnje finale na turnirima iz kalendara Europske teniske federacije, a treće finale u singlu (u prethodna dva ima polovičan učinak, kao i u parovima gdje je slavila u dva od četiri finala). U drugom polufinalu Bavaria Junior Opena sastaju se druga (Alina Granwerh iz Švicarske) i treća nositeljica (Vanessa Ioana Popa Teiusana iz Rumunjske).

22. travanj 2024 17:36