StoryEditorOCM
TenisDUBROVAČKI VJESNIK U WIMBLEDONU

ŽENSKI PAROVI Ana i Beatriz bez četvrtfinala

Piše PSD.
10. srpnja 2017. - 22:20

LONDON Tekst i slike: Tonči Vlašić

Nakon što je poražena u osmini finala od Venus Williams, Ana Konjuh je igrajući s Brazilkom Beatriz Haddad Maia zaključila nastup i u ženskim parovima. Treći set je odlučivao, a u njemu su Hao Ching Chan s Tajvana i Monica Niculescu iz Rumunjske bile uspješnije sa 6:4. Prvi set su dobile Ana i Beatriz sa 7:6 (2) nakon što su Chan i Niculescu imale 2:0 i 3:1, zatim u desetom gemu prvu set loptu, a u dvanaestom drugu.

U drugom setu 3:0 za Chan i Niculescu. U petom gemu Ana i Beatriz su vratile izgubljeno, ali već u idućem su opet izgubile svoj servis. I u trećem setu prvo break Chan i Niculescu. U osmom izjednačenje, ali u idućem novi break suparnica. U idućem, desetom gemu Ana i Beatriz su imale dvije break lopte za ostati u igri za četvrtfinale. Nakon što nisu iskoristile drugu, devete nositeljice turnira su s tri poena u nizu stigle nakon dva sata igre do pobjede.

Anu sutra čeka osmina finala turnira mješovitih parova u kojem igra s Nikolom Mektićem. Protivnici su deseti nositelji, Gabriela Dabrowski iz Kanade te Rohan Bopanna iz Indije.

19. travanj 2024 18:23