Sport Tenis

TENIS

OTVOREN DUBROVNIK DUD BOWL 2017. Pasko Barović: 'Dođite u Gospino polje vidjeti kako to igraju najbolji!'

TENIS

Predstavljanjem sudionika turnira te nastupom župskih mažoretkinja u Tenis centru Dubrovnik u Gospinom polju svečano je otvoren četvrti Dubrovnik DUD Bowl za djevojčice i dječake do 11 godina.

- Dubrovnik je ovaj tjedan centar svjetskog tenisa za ovaj uzrast – istaknuo je Pasko Barović, prvi čovjek organizacije turnira, koji je okupio stotinjak mališana iz 46 država svijeta.

- Izuzetno smo ponosni ne samo na brojku od gotovo stotinu djece, već činjenicom kako je među njima čak trideset prvaka svojih država. Pozivamo sve naše sugrađane da dođu u Gospino polje te vide kako to igraju najbolja djeca svijeta u ovom uzrastu. Isto tako da vide što znači tenis, koja je ljepota tog sporta. Tenis nije samo sport gdje je pobjeda i poraz, već je tenis sport gdje djeca zajedno odrastaju, te uživaju u ovom prekrasnom sportu – dodao je Pasko Barović.

Prvi mečevi četvrtog Dubrovnik DUD Bowla počeli su u ponedjeljak, 26. lipnja, u 8 sati. Posljednji su se još igrali dok je u tijeku bilo svečano otvaranje turnira, koje je počelo iza 19 sati. Isto će biti i narednih dana. Igrat će se od jutra do mraka. Dubrovnik DUD Bowl s obzirom na sustav natjecanja osigurava svakom sudioniku najmanje četiri meča.

Završnica turnira igra se u subotu, 1. srpnja.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
ISTRAŽILI SMO JESU LI ISKUSNI POLICAJCI DOISTA POSTALI ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA NA POSLU RASPITALI SMO SE HOĆE LI JA...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika