StoryEditorOCM
RukometPRVA HRVATSKA LIGA JUG RUKOMETAŠA

PORAZ U ZADNJOJ SEKUNDI Vidimo se na proslavi prvog mjesta i plasmana u Premijer ligu!

27. travnja 2019. - 23:29
Rukometaši Dubrovnika su poraženi u derbiju pretposljednjeg kola južne skupine Prve hrvatske lige, međutim, prvo mjesto su osigurali kolo prije gostovanja kod prvog pratitelja. Ribola Kaštela je bila bolja s 26:25. Pogodak za pobjedu postigla je sekundu prije kraja. Bilo je to ujedno jedino vodstvo domaćina na utakmici.

Iako je bio nekompletan, nedostajala su trojica igrača (Kristijan Janđel, Hrvoje Lončarica i Leo Brnin), RKHM Dubrovnik je odigrao vrlo dobro prvih 50 minuta utakmice. Na poluvremenu je vodio s 12:10, a u 50. minuti s 21:17. Zanimljiva je bila sama završnica utakmice. Poveo je sastav trenera Silvia Ivandije s 25:24 nepunih pola minute prije kraja. Domaći su izveli brzi centar te izjednačili. Dubrovnik tada gubi loptu, a domaćin koristi priliku te u pogotkom sekundu prije kraja stiže do pobjede.

U zadnjem kolu RKHM Dubrovnik dočekuje Karlovac.

- Vidimo se u subotu, 4. svibnja, u 19.30 sati u Gospinom polju na zadnjoj utakmici sezone pa da skupa proslavimo naslov prvaka! – uputio je poziv Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik, koji je u svojoj 45. godini postojanjja ostvario najveći uspjeh. Igrat će iduće sezone po prvi put u najvećem rangu, Premijer ligi.
25. travanj 2024 12:47