StoryEditorOCM
RukometPRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA

IVAN JERKOVIĆ NAKON PORAZA U SESVETAMA 'Ne mogu više šutjeti!'

Piše Branko Kulidžan
3. ožujka 2019. - 13:15
Dalmatinka je izgubila u dvorani Gimnazije Sesvete utakmicu 18. kola Prve hrvatske lige od Sesvete Agroproteinke, trećeplasirane ekipe lige, i to s 18:16. Nakon prvog poluvremena bilo je 10:10... Anđela Zelić sa sedam pogodaka bila je prvi strijelac prvoligaša iz Ploča za kojeg je četiri pogotka postigla Renata Vladimir, po dva Magdalena Žderić i Lana Jarak, te jedan Ema Barbir. Još su za Dalmatinku igrale: Lucija Cvijanović, Anđela Sušak, Petra Marinović, Josipa Oršulić, Matea Krilić, Iva Žderić, Anamarija Nikolac, Andrea Klarić i Andrijana Vlatka Jelčić. 

- Nikad nisam spominjao suce, ali nakon ove utakmice ne mogu više šutjeti. Ne vidim smisao igranja Prve lige uz ovakvo suđenje - rekao je nakon poraza u Sesvetama Ivan Jerković, trener Dalmatinke.

Dalmatinka je sa 16 bodova (osam pobjeda i devet poraza) na diobi sedmog mjesta u konkurenciji trinaest prvoligaša. U 19. kolu dočekuje u svom Domu športova Osijek, koji je sa 7 bodova pretposljednji. Lokomotiva vodi sa svih 17 pobjeda (34 boda), Podravka Vegeta je druga s 32 boda (16 pobjeda i jedan poraz), treće su i dalje Sesvete Agroproteinka s 22 boda (11 pobjeda i 6 poraza), koliko i četvrti Bjelovar (10 pobjeda, 2 remija i 5 poraza)...
 
19. travanj 2024 07:10