Sport Rukomet

PRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA

IVAN JERKOVIĆ NAKON PORAZA U SESVETAMA 'Ne mogu više šutjeti!'

PRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA
Dalmatinka je izgubila u dvorani Gimnazije Sesvete utakmicu 18. kola Prve hrvatske lige od Sesvete Agroproteinke, trećeplasirane ekipe lige, i to s 18:16. Nakon prvog poluvremena bilo je 10:10... Anđela Zelić sa sedam pogodaka bila je prvi strijelac prvoligaša iz Ploča za kojeg je četiri pogotka postigla Renata Vladimir, po dva Magdalena Žderić i Lana Jarak, te jedan Ema Barbir. Još su za Dalmatinku igrale: Lucija Cvijanović, Anđela Sušak, Petra Marinović, Josipa Oršulić, Matea Krilić, Iva Žderić, Anamarija Nikolac, Andrea Klarić i Andrijana Vlatka Jelčić. 

- Nikad nisam spominjao suce, ali nakon ove utakmice ne mogu više šutjeti. Ne vidim smisao igranja Prve lige uz ovakvo suđenje - rekao je nakon poraza u Sesvetama Ivan Jerković, trener Dalmatinke.

Dalmatinka je sa 16 bodova (osam pobjeda i devet poraza) na diobi sedmog mjesta u konkurenciji trinaest prvoligaša. U 19. kolu dočekuje u svom Domu športova Osijek, koji je sa 7 bodova pretposljednji. Lokomotiva vodi sa svih 17 pobjeda (34 boda), Podravka Vegeta je druga s 32 boda (16 pobjeda i jedan poraz), treće su i dalje Sesvete Agroproteinka s 22 boda (11 pobjeda i 6 poraza), koliko i četvrti Bjelovar (10 pobjeda, 2 remija i 5 poraza)...
 
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Javni poziv za dodjelu kredita za studente

Javni poziv za dodjelu kredita za studente
Grad Dubrovnik uputio je javni poziv za dodjelu kredita za školovanje za akademsku 2019./2020. godinu, kojim se ...
Javni poziv za dodjelu kredita za studente