StoryEditorOCM
RukometPRVA HRVATSKA LIGA - JUG RUKOMETAŠA

ŠLAG NA POBJEDU DUBROVNIKA Prvi i treći nula, drugi uzeo samo bod te je opet Gospino polje na nogama!

18. ožujka 2018. - 00:03

Rukometaši Dubrovnika su dobili Ribola Kaštelu s 32:26, i dok su slavili pobjedu protiv dojučerašnjeg Premijerligaša, ukupno devetu pobjedu ove sezone s kojom su nastavili niz  - devet utakmica bez poraza - razveselili su ih i ostali rezultati 16. kola. Tri sastava koja su ispred njih nisu uspjela ostvariti pobjedu. Što više, lider Mladi Rudar je izgubio u Buzetu s 27:26. Izgubio je i treći Hrvatski dragovoljac, i to sa 40:35 u Vodicama, a ni drugi Split nije uspio pobijediti. Uzeo je bod u Biogradu (27:27).

Dakle, Mladi Rudar je ostao prvi i ostao na 27 bodova. Split je sad drugi s 25 bodova, Hrvatski dragovoljac i dalje treći te i dalje s 24 boda, a Dubrovnik je s 20 bodova i utakmicom manje četvrti. Ribola Kaštela je ostala na petom mjestu i ostala na 17 bodova.

Do kraja je šest kola, ali Dubrovnik ima odigrati i zaostatak u gostima protiv najslabije momčadi lige, Pećina. Dakle, utakmicu više od konkurencije. Mladog Rudara čekaju u svojim dvoranama Hrvatski dragovoljac, Split i Ribola Kaštela, a u zadnjem kolu mu u goste dolazi Dubrovnik. Split ima ići u Vodice, u Omiš (Hrvatski dragovoljac) i u Buzet. Hrvatski dragovoljac putuje u Buzet, Solin, ima igrati doma i s Ribola Kaštela. Šuti Dubrovnik, gleda raspored, računa te priželjkuje: 'Ako bi nam još koje kolo bilo ovako sretno poput 16. kola'

Uglavnom, ne predaje se Dubrovnik. Nije odustao od borbe za prvo mjesto.

24. travanj 2024 06:01