Sport Rukomet

PRVA HRVATSKA LIGA - JUG RUKOMETAŠA

ŠLAG NA POBJEDU DUBROVNIKA Prvi i treći nula, drugi uzeo samo bod te je opet Gospino polje na nogama!

PRVA HRVATSKA LIGA - JUG RUKOMETAŠA

Rukometaši Dubrovnika su dobili Ribola Kaštelu s 32:26, i dok su slavili pobjedu protiv dojučerašnjeg Premijerligaša, ukupno devetu pobjedu ove sezone s kojom su nastavili niz  - devet utakmica bez poraza - razveselili su ih i ostali rezultati 16. kola. Tri sastava koja su ispred njih nisu uspjela ostvariti pobjedu. Što više, lider Mladi Rudar je izgubio u Buzetu s 27:26. Izgubio je i treći Hrvatski dragovoljac, i to sa 40:35 u Vodicama, a ni drugi Split nije uspio pobijediti. Uzeo je bod u Biogradu (27:27).

Dakle, Mladi Rudar je ostao prvi i ostao na 27 bodova. Split je sad drugi s 25 bodova, Hrvatski dragovoljac i dalje treći te i dalje s 24 boda, a Dubrovnik je s 20 bodova i utakmicom manje četvrti. Ribola Kaštela je ostala na petom mjestu i ostala na 17 bodova.

Do kraja je šest kola, ali Dubrovnik ima odigrati i zaostatak u gostima protiv najslabije momčadi lige, Pećina. Dakle, utakmicu više od konkurencije. Mladog Rudara čekaju u svojim dvoranama Hrvatski dragovoljac, Split i Ribola Kaštela, a u zadnjem kolu mu u goste dolazi Dubrovnik. Split ima ići u Vodice, u Omiš (Hrvatski dragovoljac) i u Buzet. Hrvatski dragovoljac putuje u Buzet, Solin, ima igrati doma i s Ribola Kaštela. Šuti Dubrovnik, gleda raspored, računa te priželjkuje: 'Ako bi nam još koje kolo bilo ovako sretno poput 16. kola'

Uglavnom, ne predaje se Dubrovnik. Nije odustao od borbe za prvo mjesto.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Dio Šumeta danas bez vode

Dio Šumeta danas bez vode
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 24. siječnja bez vode će biti zapadni dio sela Šumet u vremenu od 9.00 do 13....
Dio Šumeta danas bez vode