StoryEditorOCM
RukometEUROPSKO PRVENSTVO RUKOMETAŠA U HRVATSKOJ

DUVNJAK NEĆE MOĆI PROTIV ISLANDA I ŠVEDSKE Lino Červar: Bila je ovo lijepa predstava. Domagoj? Što god bilo, sada moramo igrati za njega!

13. siječnja 2018. - 12:19

Želim čestitati igračima na dobroj igri. Moram pohvaliti publiku, koja nam je pružila fantastičnu podršku. Bila je ovo lijepa rukometna predstava zahvaljujući protivniku koji je, bez obzira na krajnji rezultat, pružao dobar otpor. Glavna karakteristika naše pobjede bila je dobra obrana i polukontre - istaknuo je Lino Červar, hrvatski izbornik nakon 32:22 pobjede u Splitu protiv Srbije na startu Europskog prvenstva rukometaša, koje se igra do 28. siječnja u Hrvatskoj.

Uspjeh Hrvatske u rasprodanoj Spaladium Areni, pred 12.000 gledatelja (prvi pogodak za naše postigao je iz sedmerca Ivan Čupić. Metkovac je utakmicu zaključio s dva pogotka, oba iz sedmerca), zasjenila je ozljeda našeg kapetana Domagoja Duvnjaka. 

- Znamo da se s Duvnjakom nešto dogodilo, ali još ne znamo što je i koliko je ozbiljno, vidjet ćemo. Što god bilo, sada moramo igrati za njega. Čeka nas u nedjelju Island, koji je dobro odigrao protiv Švedske. Moramo se dobro pripremiti. Pred nama je još puno stepenica. Ne smijemo biti euforični - istaknuo je Červar na konferenciji za novinare. 

Prve informacije nakon utakmice govore kako Duvnjak neće moći igrati protiv Islanda u nedjelju te protiv Švedske dva dana poslije.

23. travanj 2024 14:59