StoryEditorOCM
RukometPOČELO EUROPSKO PRVENSTVO RUKOMETAŠA U HRVATSKOJ

HRVATSKA NADIGRALA SRBIJU, OZLJEDA DUVNJAKA Tresla se Spaladium Arena i od povika navijača s hrvatskog juga

Piše i snimio: Tonči Vlašić
12. siječnja 2018. - 23:24

Sa svih strana su stigli navijači u Split, a s obzirom na transparente u Spaladium Areni, dosta ih je bilo sa samog hrvatskog juga: Rijeka dubrovačka, Korčula, Dubrovnik, Metković, Lukovica Plat

Rasprodana Spaladium Arena, 12.000 gledatelja, nosila je naše rukometaše do vrijedne pobjede protiv Srbije. Hrvatska je na startu Europskog prvenstva rukometaša slavila sa čak deset razlike, 32:22, pokazala kako je kvalitetnija reprezentacija.

Nažalost, pobjedu je zasjenila ozljeda Domagoja Duvnjaka. Sad se čeka vijesti o kakvoj vrsti ozljede se radi te hoće li naš kapetan moći nastaviti EP?

Hrvatska ponovno igra u nedjelju, 14. siječnja, i to protiv Islanda, koji je u splitskoj skupini također pobjedom otvorio EP. Dobio je Švedsku s 28:22. 

Bravo Hrvatska!
Hrvatska je pobjedu protiv Srbije izborila pod vodstvom Lina Červara u sastavu: Stevanović (2 obrane), Alilović (5 obrana); Mihić 2, Duvnjak 2, Stepančić 6, Kopljar 1, Vori 1, Gojun, Horvat 4, Karačić 2, Mandalinić 1, Štrlek 6, Čupić 2, Musa 1, Mamić, Cindrić 4.

18. travanj 2024 17:30