StoryEditorOCM
RukometRUKOMET

PRVA HL - JUG (M) Opet ništa u gostima

Piše i snimio: Tonči Vlašić
4. studenog 2017. - 19:43

Ni sa četvrtog gostovanja ove sezone rukometaši Dubrovnika nisu uspjeli donijeti bod(ove). Poraženi su u Buzetu od istoimenog domaćina s 33:27 te su s dvije pobjede i četiri poraza u donjem domu tablice Prve hrvatske lige - jug. Dubrovnik je kod kuće dobio obje utakmice, Pećine i Solin, a u gostima je još poražen od Hrvatskog dragovoljca, Splita i Ribola Kaštela. U 7. kolu momčad trenera Zlatka Saračevića dočekuje Metković 1963. (11. studenog).

Protiv Buzeta prvi strijelac Dubrovnika bio je Nikša Bušlje sa 6 pogodaka, Kajo Cikatić i Leo Brnin su postigli po 4, Tomislav Radić i Ivan Dobrić po 3, Hrvoje Lončarica i Zvonimir Srna po 2 te po jedan pogodak Luka Bevanda, Maro Dabelić i Dmytro Poliak. Kristijan Janđel je imao 4 obrane, a Toni Barišić 3.

Buzet – Dubrovnik je prva zavšena utakmica 6. kola uoči kojeg su vrh držali sa stopostotnim učinkom, svih pet pobjeda, Hrvatski dragovoljac i Mladi Rudar. Split je bio treći s 8 bodova, Ribola Kaštela četvrta sa 7 bodova, Kozala peta sa 6 bodova, Dubrovnik, Metković 1963., Biograd i Buzet su imali po 4 boda, Vodice 2, Solin 1 bod, a Pećine su bile bez boda. 

19. travanj 2024 05:28