Sport Rukomet

PRIZNANJE TRENERU DUBROVAČKIH RUKOMETAŠA

ODABRAO LINO ČERVAR 'U mom stožeru će biti i trener RKHM Dubrovnik!'

PRIZNANJE TRENERU DUBROVAČKIH RUKOMETAŠA

Hrvatski rukometni savez je na adresu Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik poslao dopis u kojem ga je izvjestio o odluci novog izbornika muške seniorske reprezentacije Lina Červara da njegovom stručnom stožeru bude Zlatko Saračević, trener dubrovačkog kluba.

Saračević, legendarni hrvatski rukometaš, olimpijski pobjednik iz Atlante 1996. godine te vlasnik i brončane olimpijske medalje (Seoul 1988.), uz to svjetski prvak 1986. s reprezentacijom bivše države, osvajač još nekoliko medalja s reprezentacijom i isto tako uspješan s klubovima, koji je igračku karijeru zaključio prije 15-ak godina te počeo trenersku, a RKHM Dubrovnik prihvatio krajem prošle sezone, prvu akciju s hrvatskom muškom seniorskom reprezentacijom imat će već idućeg tjedna. Červar je zakazao sedmodnevno okupljanje u Poreču. Početak u ponedjeljak, 1. svibnja.

- Ne kosi se to s mojim obvezama u RKHM Dubrovnik. Tu sam i dalje - kratko i jasno je poručio Saračević, koji je na nekoliko posljednjih velikih natjecanja na kojima su nastupali naši rukometaši bio u ulozi sukomentatora RTL-a, komentirao naše nastupe na televiziji. 

Hrvatske rukometaše iduće godine čeka Europsko prvenstvo kod kuće. Hrvatska je bila dva puta olimpijski i jednom svjetski prvak, ali još nije osvojila naslov europskog prvaka.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Sutra bez vode Molunat i čajkovići

Sutra bez vode Molunat i čajkovići
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži, sutra, 21. svibnja 2019. godine, od 10:00 do 14:00 h u Moluntu neće biti ops...
Sutra bez vode Molunat i čajkovići

Konavoske igre pod Šišinim dubima

Konavoske igre pod Šišinim dubima
U nedjelju je u organizaciji Agroturizma Konavle, a u okviru već tradicionalne, pete po redu, manifstacije "Prol...
Konavoske igre pod Šišinim dubima