StoryEditorOCM
NogometPRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA NA LAPADSKOM TRAVNJAKU U SRIJEDU, 13. STUDENOG

KIŠA PRIJETI Hoće li GOŠK Dubrovnik 1919. i Hrvatska U20 reprezentacija s Dubrovčaninom u sastavu igrati ili ne odlučit će se na dan utakmice?

12. studenog 2019. - 18:35
Doputovala je Hrvatska nogometna reprezentacija do 20 godina pod vodstvom izbornika Ognjena Vukojevića u Dubrovnik gdje bi sutra, u srijedu, 13. studenog, trebala od 14 sati odigrati prijateljsku utakmicu s GOŠK Dubrovnikom 1919., ali loše vrijeme dovelo je u pitanje odigravanje utakmice. Reprezentacija, a što je bilo u planu, nije iz tog razloga danas trenirala na lapadskom travnjaku.

Budući je vremenska prognoza loša, ovako vrijeme, kažu, potrajat će danima, razgovaralo se već što napraviti, ima li uopće smisla igrati: 'Uništit će se travnjak, po ovakvim uvjetima daleko je veća opasnost da se netko ozlijedi, a tri dana jedne i druge čekaju nove obveze, i to važnije' - razmišljanja su takva u ovom trenutku.

GOŠK Dubrovnik 1919., koji je vezao dvije pobjede (Primorac BNM kod kuće 3:0, a sad Sloga u gostima 1:0), a tri utakmice bez poraza (Kamen u gostima 0:0), domaćin u idućem prvenstvenom kolu južne skupine Treće hrvatske lige. U subotu, 16. studenog, dolazi mu u goste BŠK Zmaj. Hrvatska U20 reprezentacija je pak istog dana gost vršnjaka Albanije na Elbasan Areni.

Ognjen Vukojević je za prijateljske oglede protiv GOŠK Dubrovnika 1919. i Albanije odredio dvadeset i jednog igrača među kojima je prvi put i Dubrovčanin Vicko Ševelj, igrač Hajduka II. Ševelj je ponikao na lapadskom travnjaku, iskazao se te preselio u Poljud gdje je već četvrtu godinu u 'bilom' dresu. Osim njega poziv u U20 reprezentaciju za ovu priliku dobili su Ivor Pandur (Rijeka), Adam Benić (Osijek), Matej Vuk (Rijeka), Hrvoje Smolčić (Rijeka), Alois Dominik Oroz (RB Salzburg), Mario Vušković (Hajduk), Leon Kreković (Hajduk), Krešimir Krizmanić (Gorica), Michele Šego (Hajduk), Marko Hanuljak (Fiorentina), Denis Bušnja (Istra 1961), Bruno Bermanec (Lokomotiva), Filip Kosić (Hajduk), Mislav Matić (Rudeš), Dorian Čevis (Augsburg), Jurica Bajić (Hajduk), Ivan Durdov (Osijek), Josip Mitrović (Inter Zaprešić), Roko Baturina (Dinamo) i Leon Sopić (Emmen).
25. travanj 2024 22:58