StoryEditorOCM
NogometNASTRADAO 39-GODIŠNJI DUBROVČANIN, BIVŠI KAPETAN NOGOMETNE REPREZENTACIJE BIH

EMIR SPAHIĆ TEŠKO OZLIJEĐEN U PROMETNOJ NESREĆI Najvažnije, stabilno je, izvan životne opasnosti

30. kolovoza 2019. - 15:24
Dubrovčanin, 39-godišnji Emir Spahić, doživio je tešku prometnu nesreću kod Gacka. Najvažnije, stabilno je, pri svjesti te izvan životne opasnosti - ističu BH mediji. Bivši kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji je u povijesti dubrovačkog sporta upisan kao prvi igrač koji je ponikao u Lapadu, a koji je igrao na Svjetskom prvenstvu (Brazil 2014.), prebačen je u bolnicu u Trebinje, a navodi se kako bi trebao uskoro biti prevezen helikopterom u Sarajevo. 

Dnavni avaz piše kako je Spahić s dvije osobe bio u automobilu kojim je on upravljao, kako je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom koje se prevrnulo.

Za reprezentaciju BiH, oproštaj je imao prošle godine, Spahić je odigrao 94 utakmice te postigao sedam pogodaka. Debi za reprezentaciju imao je 2003. godine. U nogometnoj karijeri je osim u Dubrovniku bio stup obrane zeničkog Čelika, Zagreba s kojim je bio prvak Hrvatske, zatim Shinika, Torpeda, Lokomotiva s kojim je 2007. osvojio Kup Rusije, Montpelliera, Seville, Anzhija, Bayer Leverkusena i HSV-a. S Bayer Leverkusenom igrao je u najelitnijem europskom klupskom natjecanju - Ligi prvaka. 

Dugi niz godina Spahić je slovio za jednog od najboljih obrambenih igrača Europe!

Nastupao je između ostalog i u dresu Malonogometnog kluba Square...
20. travanj 2024 13:14