StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

KUP JE NAŠ Faraon je prvi uspio! Koga će dočekati Neretvanac i BŠK Zmaj?

20. ožujka 2019. - 11:22
Tko će u finale Županijskog nogometnog kupa u skupini Dolina Neretve, te igrati protiv Neretvanca iz Opuzena? Jadran Luka Ploče ili ONK Metković? Odgovor ćemo dobiti ove srijede, 20. ožujka. Utakmica se igra u Pločama s početkom u 15.30 sati.

Zatim, doznat ćemo i tko će biti suparnik BŠK Zmaj u finalu skupine Lastovo – Korčula. U 15 sati počinje utakmica u Smokvici između ŠD Smokvica i Žrnovo. Zanimljivo, prije tri dana su igrali u Žrnovu za bodove. Žrnovo je slavilo s 2:1. Što će biti danas?

U skupini Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle već se zna tko je u finalu (Croatia i Konavljanin, ne zna se tko će biti domaćin, odlučit će ždrijeb), a u skupini Pelješac se već zna pobjednik. Faraon je sa 4:1 savladao Rat na svom terenu, te se plasirao u polufinale Županijskog kupa. Pridružit će mu se pobjednici preostale tri skupine. Ždrijebom ćemo doznati tko protiv koga igrati u polufinalu.

U finalu skupine Pelješac, koje su izborila dva županijska drugoligaša, Faraon je slavio pogotcima Marija Milovića u 29., Joza Mastilice u 41., Josipa Ivandića u 45. i Antonia Frankovića u 83. minuti, dok je strijelac za Rat bio Dario Totić u 58. minuti. Domaćin je još imao kazneni udarac u 50. minuti, ali ga nije iskoristio.

Pobjednik Županijskog kupa plasirat će se u pretkolo Hrvatskog kupa, među 48 najboljih.
24. travanj 2024 13:23