StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ DUBROVAČKO-NERETVANSKI

SENIORSKI ŽUPANIJSKI KUP Slaven slavi Obradovića

24. veljače 2019. - 17:00
Slaven je dobio Enkel na svojim Gnjilama s 2:0, te se plasirao u 2. kolo Županijskog nogometnog kupa za seniore u skupini (centru) Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle. Oba pogotka za županijskog prvoligaša protiv županijskog drugoligaša postigao je Goran Obradović. Prvog u 44., a drugog u 54. minuti.

Utakmica na Gnjilama počela je sat i 15 minuta ranije u odnosu na ostale utakmice. Od 15 sati ove nedjelje igraju u skupini Dolina Neretve: Maestral – Gusar, u skupini Lastovo Korčula: Omladinac – ŠD Smokvica, u skupini Pelješac: Putnikovići – Grk i SOŠK 1919. – Orebić, te u skupini Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle: Konavljanin - Župa dubrovačka, te Croatia – Sokol. Posljednja utakmica 1. kola između Jadrana Luka Ploče i Neretva (skupina Dolina Neretve) igra se u utorak, 26. veljače.

U 1. kolu slobodni su u skupini Korčula – Lastovo: BŠK Zmaj, Hajduk 1932. i Žrnovo, u skupini Pelješac: Faraon i Rat, u skupini Dolina Neretve: ONK Metković i Neretvanac, te u skupini Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle: GOŠK Dubrovnik 1919.

Ždrijebom će se odrediti polufinalni parovi u sve četiri skupine.
20. travanj 2024 12:13