StoryEditorOCM
NogometMETKOVIĆ DOMAĆIN 17. DVORANSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA VETERANA

DRUGI DAN Domaćin u polufinalu, hoće li obraniti naslov?

17. veljače 2019. - 01:35
Neretva, branitelj naslova, plasirala se u polufinale dvoranskog veteranskog prvenstva Hrvatske, koje se igra u Metkoviću. Domaćin prvenstva je bio najbolji u skupini 'C'. Dobio je prvog dana prvenstva u petak, 15. veljače, VG Boys s 1:0, a potom Nedelišće s 2:0. U subotu, 16. veljače, Neretva je u osmini finala s 5:0 nadigrala Zaprešić, a u četvrtfinalu s 3:1 bila bolja od Bilica.

Jadran Luka Ploče i HNK GOŠK Jug Veteran '79, preostala dva sastava iz Dubrovačko-neretvanske županije koja su također izborila plasman u osminu finala, nisu uspjela napraviti korak dalje. Pločani su u osmini finala poraženi od Kašina gradnja Sesvete s 3:0, dok su od HNK GOŠK Jug Veteran '79 bolji bili veterani MNK Siscia Sisak, i to boljim izvođenjem kaznenih udaraca. Nakon 30 minuta igre bilo je 1:1. Nakon kaznenih udaraca 4:3. 

Konavljanin, četvrti sastav iz naše županije na prvenstvu, nije uspio izboriti plasman u osminu finala. Zauzeo je na kraju posljednje mjesto u skupini 'G' u kojoj je prvo izgubio od HNK Velebit veterani Benkovac s 2:0, a nakon toga odigrao 0:0 protiv Pazina. Na kraju su HNK Velebit veterani Benkovac i Pazin odigrali bez pogodaka, te su Benkovčani sa 4 boda bili prvi, Pazinjani drugi s dva boda, a sastav iz Čilipa treći s jednim bodom. 

Posljednjeg dana turnira, u nedjelju, 17. veljače, prvo polufinale u kojem se sastaju Neretva i Kašina gradnja Sesvete počinje u 10 sati. Drugo polufinale se igra u 10.40 sati (Zagorec  - Slunj), zatim utakmica za treće mjesto počinje u 11.50 sati, a finale u 13 sati. 
15. travanj 2024 22:32