Sport Nogomet

METKOVIĆ DOMAĆIN 17. DVORANSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA VETERANA

PRVI DAN Neretva i Jadran Luka Ploče osigurali osminu finala, a HNK GOŠK Jug Veteran '79 i Konavljanin čekaju

METKOVIĆ DOMAĆIN 17. DVORANSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA VETERANA
Neretva i Jadran Luka Ploče osvojili su prva mjesta u skupini 'C' odnosno 'D' te su se plasirali u osminu finala dvoranskog veteranskog prvenstva Hrvatske, među 16 najboljih gdje su veliki izgledi da zaigra i HNK GOŠK Jug Veteran '79, koji je u skupini 'F' ostvario polovičan učinak, pobjedu i poraz, uz pozitivnu pogodak razliku, dok je Konavljanin u skupini 'G' izborio remi i poraz, a taj jedan bod teško će mu biti dovoljan za prolaz dalje, međutim, matematički je još u igri.

Četiri kluba iz Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na ovogodišnjem dvoranskom veteranskom prvenstvu Hrvatske, koje se do nedjelje, 17. veljače, igra u Metkoviću, i to zahvaljujući prošlogodišnjem trijumfu Neretve u Rovinju kada je HNK GOŠK Jug Veteran '79 osvojio treće mjesto.

Ovogodišnje, 17. po redu prvenstvo okupilo je ukupno 27 momčadi. Igra se po sustavu pet igrača u polju plus vratar. Utakmice po skupinama traju dva puta po 12 minuta, a u drugom, završnom krugu, od osmine finala do finala, dva puta po 15 minuta. Ukupno je devet skupina s po tri momčadi, a plasman u osminu finala izborit će pobjednici skupina, te sedam najboljih drugoplasiranih momčadi.

Po rasporedu sva četiri kluba iz Dubrovačko-neretvanske županije su bila aktivna u prva dva kola u skupini, dok su slobodna u posljednjem, 3. kolu, koje se igra u subotu, 16. veljače, prijepodne, dok je subota poslijepodne rezervirana za utakmice osmine finala i četvrtfinala. Polufinala, utakmica za treće mjesto i finale igra se u nedjelju, 17. veljače. 

Neretva je u skupini 'C' u 1. kolu dobila VG Boys s 1:0, a u 2. kolu Nedelišće s 2:0. U skupini 'D' Jadran Luka Ploče je obje utakmice dobio s 3:0, prvo Ivančicu, a potom VNK Dubrava Tim-Kabel. HNK GOŠK Jug Veteran '79 je prvo u skupini 'F' dobio CRO Docs Zagreb s 2:0, a nakon toga izgubio od Kašina građenje Sesvete s 2:1, dok je Konavljanin u skupini 'G' prvo izgubio od HNK Velebit veterani Benkovac s 2:0, a nakon toga odigrao 0:0 protiv Pazina.

FOTO Veterani Nogometnog kluba Neretva - prvaci 2018. godine
27 momčadi
Skupina A: Moslavina, GOŠK KG, CRO Docs; skupina B: Slunj, Barutana, Zagorec; skupina C: Nedelišće, Neretva, VG Boys; skupina D: Dubrava Tim-Kabel, Jadran Luka Ploče, Ivančica; skupina E: Remetinec, Dugopolje, Zaprešić; skupina F: Kašina Gradnja Sesvete, HNK GOŠK Jug veteran '79, Banzogo; skupina G: Pazin, Konavljanin, Velebit, skupina H: Mosor, Bilice, Jadran Poreč; skupina I: Pirovac, Siscia, Jarun.
 

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

U novom broju donosimo!

U novom broju donosimo!
1. PITALI SMO HOĆE LI DRŽAVA 1. TRAVNJA ZAUSTAVITI EXCELSINU ŽIČARU PREMA SRĐU 2. ZANIMALO NAS JE JE LI SA DVA ...
U novom broju donosimo!

"San crnog kima" večeras u 19:00 sati

"San crnog kima" večeras u 19:00 sati
Predstavljanje zbirke priča Rijada Kambera „San crnog kima“ održat će se u petak, 22. ožujka, u 19 sati u Čitaon...
"San crnog kima" večeras u 19:00 sati

Nacionalna humanitarna akcija "DAN NARCISA"

Nacionalna humanitarna akcija "DAN NARCISA"
Povodom nacionalne humanitarne akcije "DAN NARCISA", koja će se ove godine održati dana 23. ožujka 2019. (subota...
Nacionalna humanitarna akcija "DAN NARCISA"