StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

ŽUPANIJSKI KUP Ples kuglica: derbi 1. kola je u Pločama, na istoku sve tri utakmice se igraju u Konavlima!

13. veljače 2019. - 12:35

Konavljanin dočekuje Župu dubrovačku, Slaven će ugostiti Enkela, a Croatia u Gabrilima Sokola, dok je slobodan GOŠK Dubrovnik 1919., koji je izgubio status nositelja u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa, te opet svoj put u najbrojnijem hrvatskom klupskom natjecanju počinje od početka - to je rezultat ždrijeba Županijskog nogometnog kupa - skupina Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle.

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog izvučeni su parovi 1. kola i u tri preostale skupine. U skupini Dolina Neretve igraju Maestral i Gusar te najjači par 1. kola u sve četiri skupine: Jadran Luka Ploče, prošlogodišnji pobjednik Županijskog kupa, koji je dogurao do osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, te Neretva na Jadranovom, dok su slobodni ONK Metković i Neretvanac, u skupini Pelješac Orebić je domaćin SOŠK-u 1919., a Putnikovići će dočekati Grka, dok je slobodan Faraon i Rat, te u skupini Korčula - Lastovo igraju Omladinac i ŠD Smokvica, a slobodni su BŠK Zmaj, Hajduk 1932. i Žrnovo

Utakmice 1. kola Županijskog nogometnog kupa igraju se u nedjelju, 24. veljače. Pobjednici skupina plasirat će se u polufinale, a pobjednik Županijskog kupa igrat će u sezoni 2019./20. u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa. 

25. travanj 2024 07:23