StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

TURSKA Balikesirspor počastio Glumca kapetanskom trakom, a on uzvratio pogotkom!

27. siječnja 2019. - 20:53
Balikesirspor je dobio Eskisehirspor s 3:1 kod kuće u 19. kolu Druge turske lige, te je sad deseti s 26 bodova. Ima šest bodova manje od šestog Altinordua, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje za plasman u prvi razred, tursku Superligu. Zanimljivo, 32 boda kao i Altinordu ima i četvrti Gaziantep i peti Hatayspor. Prva dva mjesta, koja vode izravno u veći rang, drže Denizlispor sa 42 boda i Genclerbirligi sa 41 bod. Treći je Osmanlispor s 35 bodova.

Drugi pogodak za Balikesirspor protiv Eskisehirspora postigao je Tomislav Glumac.

- Pogodio sam glavom nakon kornera. Inače, dva puta sam tresao ove nedjelje mrežu Eskisehirspora, ali su drugi pogodak poništili jer je lopta, kad je ubacio, izašla vani - istaknuo je Glumac, kojem je ovo četvrti pogodak u dresu Balikesirspora čiji je član od 2015. godine.

Glumac je postigao pogodak u 36. minuti utakmice za vodstvo 2:1. Inače, sva četiri pogotka na utakmici postignuta su u prvom poluvremenu. Balikesirspor je poveo u 18. minuti, gosti su izjednačili tri minute poslije, a pogodak za 3:1 pao je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Zanimljivo, 27-godišnji nogometaš iz Mokošice, stup obrane Balikesirspora, baš je u ovom 19. kolu prvi put predvodio svoju momčad kao kapetan.

- Naš dojučerašnji kapetan Bulent Cevahir je napustio klub proteklog tjedna. Otišao je u Yeni Malatyaspor, trećeplasirani sastav Superlige nakon čega je meni pripala čast da budem kapetan momčadi - rekao je Glumac.
18. travanj 2024 18:02