Sport Nogomet

NOGOMET

TURSKA Glumac s Balikesirsporom uspio što nitko drugi nije!

NOGOMET
Tomislav Glumac je sa svojim Balikesirsporom uspio što nitko nije ove sezone u drugom razredu turskog klupskog nogometa. Dobio je kod kuće u 12. kolu s 3:1 Genclebirligi, kojem je to prvi poraz. U prvih jedanaest kola Genclebirligi je dobio čak deset utakmica, a samo jednu je odigrao neodlučeno.

Dvije minute prije kraja činilo se kako će se taj njegov niz nepobjedivosti nastaviti, ali u 89. minuti, te u trećoj minuti sudačke nadoknade Balikesirspor je tresao mrežu lidera, te prekinuo svoj niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobjede.

Glumac je odigrao čitavu utakmicu. Bila je ovo 105. utakmica 27-godišnjeg stopera iz Mokošice za Balikesirspor u koji je stigao početkom 2015. godine iz RNK Split za kojeg je igrao od 2012. godine. Genclebirligi je unatoč prvom porazu i dalje na prvom mjestu. Ima 31 bod, a Balikesirspor je ovom pobjedom izbjegao mjesta koja vode u niži rang. Ima svega 13 bodova (3 pobjede, 4 remija i 4 poraza) te je sad trinaesti u konkurenciji 18 klubova. Ne ide dobro u prvenstvu ni momčadi Altay za koju od ovog ljeta igra Adnan Aganović. Altay je na 14. mjestu s 12 bodova (3 pobjede, 3 remija i 5 poraza).
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće
Stari je običaj slavljenja Božića uz jaslice koje je prvi napravio sveti Franjo Asiški za Božić 1223. u Grecciu ...
TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće