Sport Nogomet

NOGOMET

TURSKA Glumac s Balikesirsporom uspio što nitko drugi nije!

NOGOMET
Tomislav Glumac je sa svojim Balikesirsporom uspio što nitko nije ove sezone u drugom razredu turskog klupskog nogometa. Dobio je kod kuće u 12. kolu s 3:1 Genclebirligi, kojem je to prvi poraz. U prvih jedanaest kola Genclebirligi je dobio čak deset utakmica, a samo jednu je odigrao neodlučeno.

Dvije minute prije kraja činilo se kako će se taj njegov niz nepobjedivosti nastaviti, ali u 89. minuti, te u trećoj minuti sudačke nadoknade Balikesirspor je tresao mrežu lidera, te prekinuo svoj niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobjede.

Glumac je odigrao čitavu utakmicu. Bila je ovo 105. utakmica 27-godišnjeg stopera iz Mokošice za Balikesirspor u koji je stigao početkom 2015. godine iz RNK Split za kojeg je igrao od 2012. godine. Genclebirligi je unatoč prvom porazu i dalje na prvom mjestu. Ima 31 bod, a Balikesirspor je ovom pobjedom izbjegao mjesta koja vode u niži rang. Ima svega 13 bodova (3 pobjede, 4 remija i 4 poraza) te je sad trinaesti u konkurenciji 18 klubova. Ne ide dobro u prvenstvu ni momčadi Altay za koju od ovog ljeta igra Adnan Aganović. Altay je na 14. mjestu s 12 bodova (3 pobjede, 3 remija i 5 poraza).
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku
Danas je u OŠ Ivana Gundulića obilježen Dan škole, a središnji događaj bila je svečana priredba kojoj su uz učen...
Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku