StoryEditorOCM
NogometPRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

TARANTELA U OBJEKTIVU Župa dubrovačka - Grk 3:1

14. listopada 2018. - 20:49
Župa dubrovačka je na svojoj Taranteli dobila Grka s 3:1 u 4. kolu Prve županijske lige. Velimir Kajba, kapetan Župe dubrovačke, postigao je protiv Grka svoj drugi ovosezonski pogodak realiziravši kazneni udarac u 33. minuti, dok su se Goran Smolčić i Viktor Lekaj, koji su mrežu momčadi iz Potomja pogađali u nastavku, po prvi put se ove sezone upisali u strijelce. Prvi strijelac Župe dubrovačke ove sezone je Antonio Lipotić s 3 pogotka, koliko sad ima i Mario Bartulović, igrač Grka, koji je protiv Župe dubrovačke postigao jedini pogodak za Grk.

Inače, na listi strijelaca prva dva mjesta drže igrači ONK Metković. Dane Dominiković je prvi s 5 pogodaka (sve u prva tri kola), a Marin Čužić, koji je u 4. kolu postigao jedan pogodak u Smokvici u 2:0 pobjedi ONK Metković protiv ŠD Smokvica, sad je na učinku od 4 pogotka. Tri pogotka su osim Lipotića postigli još Tomislav Grubešić (Slaven je poražen u Orebiću s 1:0), te Nedjeljko Kaleb, igrač Gusara, koji je u ovom 4. kolu dva puta pogađao mrežu Croatije, oba puta iz kaznenog udarca (Gusar – Croatia 3:0).

Župa dubrovačka i Grk su na polovičnom učinku ove sezone: po dvije pobjede i dva poraza. Župa dubrovačka je dobila obje kod kuće, a izgubila obje u gostima, dok Grk ima i kod kuće, i u gostima, polovičan učinak. Oba sastava su postigla i primila po 7 pogodaka...
 
20. travanj 2024 01:59