StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

ĐURIČIĆ VIDIO GDJE JE DOŠAO TE POŠAO Opet promjena na klupi GOŠK Dubrovnika 1919., evo početnih jedanaest za Zelinu!

26. rujna 2018. - 14:14
Nakon šest mjeseci za kormilom GOŠK Dubrovnika 1919. prekinuta je suradnja s trenerom Josipom Papićem, a novi trener je Milan Đuričić. Bilo je to u utorak, 17. rujna, kada je Đuričić odradio prvi trening. Na službenoj stranici dubrovačkog kluba je objavljeno kako će mu pomoćnik biti Boris Raič, a trener vratara (i dalje) Lovro Skaramuca. 

Pod vodstvom Đuričića osvojen je bod u Opuzenu protiv Neretvanca, ali legendarni osječki trener, koji je početkom 80-ih vodio GOŠK Jug u ondašnoj Drugoj jugoslavenskoj ligi, pokupio je stvari nakon prve utakmice na klupi dubrovačkog trećeligaša te se vratio kući. Njegov odlazak nova je potvrda kakvo je stanje u dubrovačkom nogometu. Nažalost, ništa novo.

Uglavnom, GOŠK Dubrovnik 1919. će ove srijede u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv četvrtoligaša Zeline u Svetom Ivanu Zelini voditi Raič, koji neće moći računati (jedino) na napadača Iva Caputa. Ostali bi trebali biti spremni. 

- Dalibor Kristić, Marin Fadić, Domagoj Torbarina, Toni Žile, Zvonimir Dalmatin, Ante Ivanišević, Bruno Pralas, Toni Nikolić, Baldo Cicijelj, Vlaho Skaramuca i Šimun Horvat - izdiktirao je Raič početnih jedanaest GOŠK Dubrovnika 1919. za utakmicu protiv Zeline, koja u Svetom Ivanu Zelini počinje u 15.30 sati.

Motiva dubrovačkom sastavu ne nedostaje jer ako prođe u osmini finala igrat će kod kuće s pobjednikom Sloga Mravince - Dinamo Zagreb. Dakle, ili će Imati veliku priliku opet zaigrati u četvrtfinalu Kupa Hrvatske (2012. je igrao s Lokomotivom), ili će opet imati priliku igrati protiv sudionika Europske lige (2014. je igrao s Rijekom). Dinamo je uz to branitelj naslova Kupa i aktualni prvak.
20. travanj 2024 09:09