StoryEditorOCM
NogometNOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE

KANTAFIG 2018. Odlično finale pred prepunim tribinama odlučeno na penale!

26. kolovoza 2018. - 12:54

Penali su odlučivali u utakmici za treće mjesto u kojem je Atalanta bila uspješnija od Pizza shopa (nakon 2:2, Atalanta je pogodila jedan penal s gola na prazan gol, a Pizza shop niti jedan), te u finalu u kojoj su Medvjedići dobra srca dva puta vodili tijekom 40 minuta igre (1:0 i 2:1), a Traser d.o.o. dva puta nadoknadio zaostatak, drugi put minutu i pol prije kraja te izborio penale u kojima je bio spretniji i sretniji. Pogodio je dva, a Medvjedići dobra srca jedan penal.  
 
Traser d.o.o. je u polufinalu bio uspješniji od Pizza shopa, a Medvjedići dobra srca od Atalante.

Najbolji strijelac turnira je Hasan Kacić (Traser d.o.o.), a najboljim igračem turnira je proglašen Antonio Konsuo, član Medvjediča dobrog srca. Momčad Traser d.o.o., pobjednik turnira, nagrađena je pokalom, zlatnim medaljama i novčanom nagradom od 12.000 kuna, drugoplasirani Medvjedići dobra srca su dobili pokal, srebrne medalje i 5.000 kuna, a treća Atalanta je dobila pokal, brončane medalje i 2.000 kuna. Nagrade je uručio Vido Matić. 

Pobjedu na turniru Kantafig 2018. momčad Traser d.o.o. izborila je igrajući u sastavu: Denis Hasanović, Ante Daničić, John Daničić, Jasmin Hasanović, Hasan Kacić, Vlaho Grbešić, Denis Dilberović, Tomislav Marinović, Joško Atijas i Emir Spahić

Ovogodišnji nogometni turnir na male bare (3+1) okupio je ukupno 32 momčadi. 

- Prvi dio turnira se igrao po skupinama. Imali smo osam skupina s po četiri momčadi. Nakon 3. kola, svatko sa svakim, po dvije najboje momčadi iz svake skupine su izborile završnicu, koja se igrala po kup sustavu, na ispadanje. Turnir je počeo 3. kolovoza te završio 25. kolovoza - naglasio je Mateo Saulan iz Amaterskog športskog društva Kantafig, uspješnog organizatora turnira. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU DUBROVAČKOG VJESNIKA

16. travanj 2024 16:17