StoryEditorOCM
NogometMEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK'

TRADICIONALNI (MALO)NOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE U ČOKOLINU Najteže nam je ući u finale...

13. kolovoza 2018. - 11:29

Ne znam točno, ali jedno pet puta smo bili treći, a ovo nam je bilo drugo finale u Čokolinu. Oba puta kad smo uši u finale, osvojili smo turnir. Ispada da nam je najteže ući u finale – istaknuo je Ante Ivanišević, igrač Konobe Maestral Ston, koja je pobjednik 26. izdanja (malo)nogometnog turnira na male bare u Čokolinu.

'Žuti' su u finalu dobili Medvjediće dobrog srca s 1:0 pogotkom Borne Tikvice, koji je izabran za najboljeg igrača turnira. Treće mjesto boljim izvođenjem penala osvojila je momčad Celtic bar Belfast čiji je igrač Stjepan Rezo sa sedam pogodaka ponio trofej za najboljeg strijelca turnira. Atalanta je u utakmici za treće mjesto uspjela u završnici utakmice postići dva pogotka te izjednačiti na 2:2, ali je potom slabije izvodila penale...

Turnir veterana osvojila je momčad Jakove izdrži, koja je s 3:0 savladala Kantafig. Istaknuo se Renato Mihaljević. U predigri finala glavnog turnira nastupili su dječaci DU Talenta. Utakmice završnice sudili su Marino Beletić i Neven Tomičić.

Trofej 'Hrabro srce' dobio je Ivan Milić iz Caffe bara Zodiak. Pero Benzon je dobio posebno priznanje kao najstariji igrač turnira. Sve pokale i nagrade uručio je Marko Potrebica, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika.

Konoba Maestral Ston je do naslova stigla u sastavu: Ante Ivanišević, Borna Tikvica, Mateo Vodopić, Mateo Kristić, Vlatko Bobanović, Maro Đuraš i Sandro Salacan. Drugo mjesto su Medvjedići dobrog srca zauzeli igrajući u sastavu: Kaim Džanković, Haron Džanković, Josip Nebergoj, Antonio Konsuo, Lovro Miletić, Pero Vuličević, Emir Spahić i Mirza Mavrić, dok su za treći Celtic bar Belfast nastupili Ivan Rezo, Nikola Crnčević, Mario Džamonja, Nermin Elezović, Duje Rezo, Saša Zvidzić, Marko Mostahinić, Željan Bagović i Igor Zekić.

Opširnije o turniru u tiskanom izdanju Dubrovačkog vjesnika.

23. travanj 2024 10:18