Sport Nogomet

DUBROVAČKI VJESNIK NA SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU U RUSIJI

BIJELO CRVENA, MOJA HRVATSKA Svi plaču, nitko ne vjeruje, je li moguće da smo u finalu Svjetskog prvenstva. Bravo 'Vatreni'! Hvala!!!

DUBROVAČKI VJESNIK NA SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU U RUSIJI

MOSKVA Tekst i slika: Tonči Vlašić

Pjevajte! Veselite se! Uživajte u ovom trenutku! Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Dobila je Englesku u produžetku polufinala s 2:1, te će u nedjelju igrati za naslov svjetskog prvaka protiv Francuske.

Ostaju 'Vatreni' u Moskvi. Igrat će još jednom na Lužnjikiju gdje priča polufinala nije počela dobro. Već u petoj minuti se zatresla mreža Danijela Subašića. Moramo priznati kako su naši još dobro prošli u prvom poluvremenu, ali u drugom, evo ih! Izjednačio je Ivaaaaaan Peeeeeeerišiiiiić!!! Jurili su 'Vatreni'. Zagospodarili terenom. Engleska je bila u konopcima. Nisu je tada 'nokautirali', ali jesu u produžetku. Marijoooooo Mandžukić!!! Sekunde su nakon toga sporo prolazile, a kad su prošle, 'eksplozija' odluševljenja. 

Plaču 'Vatreni'. Plaču hrvatski navijači. Od sreće. Plaču i ne vjeruju. Ne vjerujemo ni mi. Mislimo da sanjamo. Neka tako bude i dalje. Bravo 'Vatreni'. Hvala 'Vatreni', i sretno u nedjelju!

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije