StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU PRVE HL (Ž) Prejak je Dinamo

18. lipnja 2018. - 01:27

Ombla nije uspjela u kvalifikacijama za popunu Prve hrvatske nogometne lige za žene. Zagrebački Dinamo je bio daleko uspješniji u dvije utakmice. Nakon što je u prvoj utakmici, koja je odigrana prije četiri dana u Maksimiru slavio s 10:3, u uzvratnoj utakmici ove nedjelje na igralištu Lapad bio je bolji s 8:0 te se s ukupnih 18:3 plasirao u viši rang.

Dubrovačka ekipa, pobjednik južne skupine Druge hrvatske lige, uzvratni susret odigrala je u sastavu: Lora Martinović, Ana Mak, Ivana Knežević, Martina Bošković, Nadža Kurjak, Josipa Poč, Petrunjela Njirić, Mia Deranja, Ozana Milojević, Paula Petrušić i Rea Bilušica.

Podsjetnik, Ombla je ove sezone u južnoj skupini dobila šest od osam utakmica, s Dugopoljem 714 imala polovičan učinak (dvije pobjede i dva poraza), a sva četiri puta bila bolja od zadarskog Donata. Postigla 37, a primila 17 pogodaka. Martina Bošković s 15 pogodaka bila je prvi strijelac Omble i lige. Osvajanjem prvog mjesta u južnoj skupini Ombla je stekla pravo nastupa u kvalifikacijama u kojima je bio uspješniji zagrebački Dinamo, najbolja ekipa Druge lige - zapad/sjever.

19. travanj 2024 22:31