Sport Nogomet

NOGOMET

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU PRVE HL (Ž) Počelo je baš dobro, ali...

NOGOMET

Nogometašice Omble su izgubile prvo poluvrijeme kvalifikacija za popunu Prve hrvatske lige. Dubrovačka ekipa, prvak južne skupine, poražena je na terenu s umjetnom travom u Maksimiru, pred 70-ak gledatelja, od Dinamo Zagreba s 10:3 (6:2). Uzvrat se igra u Lapadu, u nedjelju, 17. lipnja.

Ombla je odlično počela utakmicu. Nakon dvanaest minuta igre vodila s 2:0 (Tamara Tripković u 3. te Petrunjela Njirić u 12. minuti), ali je do poluvremena primila šest pogodaka. Početkom nastavka Ombla je ostala s deset igračica. Isključena je zbog drugog žutog kartona Tamara Tripković. Prvog je zaradila zbog skidanja dresa nakon postignutog pogotka u 3. minuti, a drugog u 48. minuti zbog preoštrog starta. Ombla je s igračicom manje prvo izborila i realizirala kazneni udarac (treći pogodak za Omblu je postigla Martina Bošković u 59. minuti), ali je nakon toga do kraja utakmice primila još četiri pogotka.

Ombla je igrala u sastavu: Ana Mak, Tamara Tripković, Martina Bošković (od 75. Laura Klešković), Nadža Kurjak, Josipa Poč, Petrunjela Njirić, Mia Deranja, Ozana Milojević, Andrea Martić, Paula Petrušić i Lora Martinović.
 

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije