StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU TREĆE HNL-JUG Neretva zna koji put Vodice do višeg ranga!

23. svibnja 2018. - 18:09

Neretva protiv Vodica, a Uskok protiv Hajduka iz Pridrage, ili, prevedeno, prvak Prve lige Dubrovačko-neretvanske županije protiv prvaka Prve lige Šibensko kninske županije odnosno prvak Prve lige Splitsko dalmatinske županije lige protiv prvaka Prve lige Zadarske županije. Prve utakmice se igraju u Metkoviću i Pridragi u nedjelju, 27. svibnja, a uzvratne su u Vodicama i na Klisu u srijedu, 30. svibnja. Pobjednici će u viši rang. Igrat će u sezoni 2018./19. u južnoj skupini Treće hrvatske lige, a poraženi, ako Split dobije Hrvatski dragovoljac te se plasira u Drugu hrvatsku ligu, dobit će novu priliku izboriti viši rang. 

Neretva je željela izbjeći Uskok. Možda je više željela dobiti Hajduka za suparnika, a ne Vodice, međutim, nikako ne može biti nezadovoljna ishodom ždrijeba.

- Jednom sam već gledao Vodice. Imamo neke informacije. Pojačale su se u pauzi prvenstva s dva iskusna igrača Solina, to su vratar Višić te Vukušić, vezni igrač. Posjeduju kvalitetu. Bit će jako teško. I oni su iskazali ambicije da se plasiraju u viši rang, ali uzdam se u kvalitetu koju mi imamo, te se nadam kako ćemo na kraju slaviti - rekao je Goran Galov, trener Neretve. 

Zanimljivo, Vodice su 2014. bile suparnik nogometašima pločanskog Jadrana u kvalifikacijama za popunu Treće hrvatske nogometne lige - jug. Vodice su dobile s 1:0 prvu utakmicu, a u Pločama je bilo 4:0 za Jadran.

25. travanj 2024 12:27