Sport Nogomet

NOGOMET

ZAGRIJAVANJE ZA NASTAVAK PRVENSTVA Bez pobjednika u Metkoviću

NOGOMET

Bez pobjednika na igrališu Iza Vage u Metkoviću u pripremnom ogledu pred nastavak sezone: Neretva – GOŠK Dubrovnik 1919. 1:1. Poveo je hrvatski trećeligaš, član južne skupine, i to pogotkom Luke Matića u 24. minuti. Neretva, član Prve županijske lige, izjednačila je na 1:1 u 65. minuti pogotkom Ante Sršena.

Bila je ovo peta pripremna utakmica GOŠK Dubrovnika 1919. Podsjetnik, u prvoj je izgubio u Međugorju s 2:1 od GOŠK-a iz Gabele, a nakon toga odigrao sa Čapljinom 1:1. Oba puta je strijelac za GOŠK Dubrovnik 1919. bio Ivo Caput. Zatim treća utakmica, koja nije odigrana do kraja, već samo jedno poluvrijeme, GOŠK Dubrovnik 1919. - Čapljina u Lapadu 1:0 (Toni Nikolić). Potom, u četvrtoj utakmici: GOŠK Dubrovnik 1919. – Župa dubrovačka u Lapadu 2:1. Luka Matić i Ivo Caput su bili strijelci.

Dubrovački trećeligaš ima u planu do početka proljetnog dijela prvenstva u južnoj skupini Treće hrvatske lige još igrati s Neretvom u Dubrovniku (14. veljače) te Veležom u Mostaru (17. veljače).

U prvom kolu proljetnog dijela prvenstva u Trećoj HNL - jug GOŠK Dubrovnik 1919. je gost Jadrana Luka Ploče (24. veljače). Dubrovačka momčad je u prvom dijelu prvenstva osvojila 15 bodova te zauzela 14. mjesto u konkurenciji 16 klubova. Slabiji učinak imaju samo Neretvanac i Val, koji su skupili po 11 bodova.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

Dio Plata jutros bez vode

Dio Plata jutros bez vode
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 22. veljače bez vode će biti dio Plata iznad magistrale (od ulaza u Plat do r...
Dio Plata jutros bez vode