StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

TURSKA Glumac i ekipa drugi dio počeli uspjehom u gostima

20. siječnja 2018. - 15:32

Balikesirspor je na startu drugog dijela sezone u Drugoj turskoj ligi slavio u gostima kod Adana Demirspora s 2:0, stigao je u 18. kolu do svoje osme pobjede (ima pet remija i pet poraza) te je s 26 bodova (kažnjen je u prvom dijelu oduzimanjem tri boda) sad na petom mjestu. Bolje plasirani sastavi će na teren sutra i prekosutra. Na vrhu je Ankaragucu s 34 boda, drugi je Umraniyespor s 32 boda, treći Rizespor ima 31 bod, a četvrti Giresunspor 30 bodova… Prva dva mjesta vode izravno u viši rang, Super ligu, a plasirani od trećeg do šestog mjesta će na kraju razigravati za još jedno mjesto, koje vodi u viši rang.

Tomislav Glumac je i protiv Adana Demirspora počeo utakmicu, međutim, prvi put je ove sezone stup obrane Balikesirspora nije odigrao utakmicu do kraja. Izašao je iz igre u 50. minuti.

- Mislio sam u tom trenutku kako je otišlo koljeno, ali sad me ništa ne boli, nema otoka te se nadam kako će sve proći bez većih posljedica - istaknuo je Glumac, koji će napraviti dodatne preglede. Međutim, ponovio je još jednom nakon utakmice: Hodam normalno i ništa me ne boli. 

Podsjetnik, u prvom dijelu sezone Glumac i ekipa su gubili od slabije plasiranih sastava, a rušili momčadi s vrha. Jesenskog prvaka Ankaragucu dobili su na njegovom terenu s 2:1, dok jsu kod drugoplasiranog Umraniyespora osvojili bod (2:2). S trećim Rizesporom su kod kuće odigrali 1:1 primivši gol iz penala u posljednjoj minuti utakmice., dok su sa četvrtim Giresunsporom u gostima odigrali nez pogodaka. Adanaspor, koja je jesen zaključila na petom mjestu s 26 bodova, dobili su Glumac i ekipa na svom terenu sa 4:1, a šestog na kraju jeseni, Boluspor, na njegovom terenu sa 4:2….  

20. travanj 2024 01:37