Sport Nogomet

OTVORENO PISMO DRUŠTVA PRIJATELJA HAJDUKA DUBROVNIK IZVRŠNOM ODBORU ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA

'Nemojte pasti pod utjecaj raznih lobista, koji su se dobro uhljebili proteklih godina pod parolom 'ne može nam nitko ništa....'

OTVORENO PISMO DRUŠTVA PRIJATELJA HAJDUKA DUBROVNIK IZVRŠNOM ODBORU ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA

Uoči sjednice Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko neretvanskog na kojoj bi se trebala donijeti odluku koga će podržati za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davora Šukera, aktualnog predsjednika ili Darija Šimića, priopćenje, tj. otvoreno pismo članovima IO ŽNS DN poslalo je Društvo prijatelja Hajduka, kojeg potpisuje predsjednik Đuro Butigan.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

'Poštovani članovi IO ŽNS Dubrovačko-neretvanske županije,

iako svi znamo da je 'gospodin' Savjetnik sve odradio kako bi 'gospodin' Brend i dalje ostao na čelu HNS-a, molimo Vas da se ne priklanjate pobjedničkoj strani radi mrvica sa stola koje gore navedena 'gospoda' bacaju poslušnicima, nego da svojom glavom i svojim poštenjem donesete odluku koju želi 99% hrvatskog naroda.

Nemojte pasti pod utjecaj raznih lobista, koji su se dobro uhljebili proteklih godina pod parolom 'ne može nam nitko ništa....'.

Ne davajte podršku grobarima hrvatskog nogometa i sutra s ponosom pogledajte svojoj djeci u oči i recite: 'Ja se ne bojim'.

Hajdučki pozdrav
Đuro Butigan, predsjednik
DPH Dubrovnik'
 

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije