Sport Nogomet

NOGOMET

GOŠK DUBROVNIK 1919. - NA KONAVLE Sjećanje na Luku Tolja, cvijeće i na grobove Josipa i Zlatka 

NOGOMET

U Lapadu su se još jednom sjetili nekadašnjeg juniora Nogometnog kluba GOŠK, Luke Tolja, čiji se mladi život ugasio na sam Božić 2013. godine u prometnoj nesreći, koja se dogodila u Župi dubrovačkoj, a u kojoj je život izgubio još jedan mladi dubrovački sportaš, godinu dana mlađi, 15-godišnji jedriličar Daniel Sentić.

Uoči utakmica za plasman na šestom memorijalnom nogometnom turniru 'Josip Zvono' u Lapadu su, u znak sjećanja na Luku Tolja, igrali GOŠK Dubrovnik 1919. i Nogometna akademija Konavle. Domaćin je bio bolji s 2:0. Dubrovački klub je poseban pokal dodijelio majci pokojnog Luke, Mireli Tolj. U ime kluba uručio ga je Hasan Kacić, voditelj mlađih uzrasta.

Luka Tolj je posljednji nastup u dresu GOŠK-a imao u Lapadu nekoliko dana prije same nesreće, i to baš na memorijalnom nogometnom turniru 'Josip Zvono', tada drugom izdanju turnira, koje je održano početkom prosinca 2013. godine. Uoči nedjeljnih utakmica u Lapadu predstavnici svih klubova sudionika šestog memorijalnog turnira 'Josip Zvono' položili su cvijeće na grob Luke Tolja na Boninovu, ali i na posljednje počivalište Josipa Zvono te Zlatka Sentića, nekadašnjeg trenera mlađih uzrasta HNK Dubrovnik 1919., koji nas je napustio u 47. godini života u svibnju 2011. godine.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije