StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

TURSKA Ipak na kraju nije bilo tako studeno

28. studenog 2017. - 23:37

S tri pobjede Balikesirspor je zaključio listopad, ali u studenom prvo poraz od Istanbulspora u gostima sa 4:1, a potom kod kuće od Eskisehirspora s 3:2. Zadnja prilika za bodove u jedanaestom mjesecu bilo je gostovanje kod Denizlispora. Iskoristili su je. Uzeli su sva tri boda. Pobijedili u 13. kolu s 2:0. Tomislav Glumac je opet odigrao za Balikesirspor svih 90 minuta.

Balikesirspor drži šesto mjesto u konkurenciji 18 klubova, dakle, posljednju poziciju koja vodi u razigravanje za posljednje, treće mjesto koje vodi u viši rang. Na prva dva, koja donose izravno plasman u Super ligu, među najbolje, drže Umraniyespor s 28 bodova te Ankaragucu s 27 bodova. Treći je Giresunspor s 23 boda. Glumac i ekipa su osvojili ove sezone više od 18 bodova, koliko sad imaju, međutim, Turski nogometni savez kaznio je Balikesirspor zbog neispunjenih obveza prema bivšim igračima. Da nije bilo te kazne, Balikesirspor bi sad bio na petom mjestu.

Još su četri kola do kraja prvog dijela sezone. Glumac i ekipa imaju dvije utakmice kod kuće, dvije u gostima od čega je prvo gostovanje kod lidera, Umraniyespora. Međutim, prije toga im u goste stiže trenutno trećeplasirani Gireszunspor. 

Balikesirspor 6-3-4
Balikesirspor je ove godine dobio šest utakmica, tri puta je odigrao neodlučeno te upisao četiri poraza. Kod kuće je od 18 mogućih bodova osvojio 11, a s gostovanja je donio 10 bodova (sedam utakmica). 

24. travanj 2024 11:35