StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/TURSKA

BALIKESIRSPOR DO BODA U SUDAČKOJ NADOKNADI Tomislav Glumac: 'Nisam postigao autogol. Nisam ni dodirnuo loptu!'

16. rujna 2017. - 00:32

Balikesirspor za kojeg igra Tomislav Glumac vraća se kući s bodom s gostovanja kod Elazigspora. Završilo je 2:2. Počelo je loše za Balikesirspor. Domaćin je poveo već u 1. minuti. U zapisnik je upisano kako je Elazigspor s 1:0 poveo autogolom Mokošana, glavnog čovjeka obrane Balikesirspora.

- Nisam ni dodirnuo loptu. Svi me pitaju, kad su vidjeli u rezultatima da sam postigao autogol, kako se to dogodilo, međutim, ponavljam, nisam dodirnuo loptu - rekao je Glumac. 

Balikesirspor je izjednačio na 1:1 iz kaznenog udarca u 61. minuti, a jedanaest minuta poslije opet radost domaćina. Ipak, Glumac i ekipa su se na kraju radovali bodu, i to su izjednačili u trećoj minuti sudačke nadoknade te nisu dozvolili Elazigsporu da ostvari četvrtu pobjedu u nizu nakon startnog poraza.

- Bili smo bolji od Elazigspora, međutim, uvijek je dobro kad se ne izgubi u gostima. Bod u gostima je uvijek dobar - naglasio je Glumac.

- Elazigspor ima dobru momčad. Dobro je krenuo u prvenstvo. S druge strane dvije top momčadi, Boluspor i Gaziantep, počeli su katastrofalno - odgovorio je Mokošan na pitanje je li Elazigspor među sastavima koji računaju na viši rang, tj. je li im on izravni konkurent za plasman u Superligu, a što je i ove sezone želja Balikesirspora (prva dva mjesta izravno vode u prvi razred, plasirani od trećeg do šestog mjesta igraju doigravanje za preostalo još jedno mjesto koje vodi također u viši rang).

U 6. kolu Balikesirspor dočekuje prvog favorita prvenstva Rizespor, koji je prvi sa stopostotnim učinkom (igra se u ponedjeljak, 25. rujna).  

- To nam je najlakša utakmica. Nemamo što izgubiti - naglasio je.

Nakon remija kod kuće u 1. kolu (2:2) te poraza u 2. kolu u gostima sa 4:3 (domaćin je na 3:3 izjednačio u 90. minuti, a do pobjede stigao u trećoj minuti sudačke nadoknade), Balikesirspor je ostvario dvije pobjede (oba puta je od 0:1 stigao do 2:1. Drugi pogodak je u 3. kolu postigao u 90., a u 4. kolu za konačnih 2:1 pogodio je u 87. minuti) te sad remi. U zadnja dva kola, oba puta je bio gost, donio je kući četiri boda. Ukupno na kontu ima 8 bodova.

- Vratile su nas dvije pobjede nakon dva loša rezultata u prva dva kola. Dobar je i sad ovaj bod u gostima. Bit će protiv Rizespora dobra atmosfera na stadionu - priželjkuje 26-godišnji Glumac, koji je i protiv Elazigspora, kao i u prethodna četiri kola nove sezone, igrao od prve do zadnje minute.

20. travanj 2024 03:08