Sport Nogomet

NOGOMET

NAKON OPUZENA SPLITSKI 'BILI' I U DUBROVNIKU Nogometna akademija Libertas potpisala ugovor o sportsko-poslovnoj suradnji s Hajdukom

NOGOMET

Splitski Hajduk je nastavio s potpisivanjem ugovora o sportsko-poslovnoj suradnji s drugim klubovima diljem Lijepe naše. Nakon nekoliko mjeseci opet je stigao u najjužniju hrvatsku županiju te nakon što je sklopio sporazum s Neretvancom iz Opuzena, sad je isto ostvario i s Nogometnom akademijom Libertas.

Na svečanosti, koja je održana u Gradskoj vijećnici Grada Dubrovnika, potpise na ugovor stavili su predsjednici Nogometne akademije Libertas Niko Musladin i splitskog Hajduka, Ivan Kos.

- Ovdje danas formaliziramo samo ono na čemu već radimo, a rad NK NA Libertas pratimo već neko vrijeme. Kao narodni klub želimo se zaista svima približiti, i podržati ono što stvarno nogomet i jest - naša djeca, budući naraštaji koji dolaze. Sve što radimo, radimo za njih. Tako trebamo prilagoditi sustav i funkcioniranje, kako bi budućim naraštajima bilo još lakše ostvariti svoje ciljeve. Želimo im omogućiti normalan razvoj kroz šport, a to smo prepoznali u Libertasu. Također, želimo im pružiti i omogućiti infrastrukturnu i stručnu pomoć kako bismo sutra imali nešto još ljepše, što će svima nama ostati, Hajduk od danas i formalno surađuje s Dubrovčanima - istaknuo je predsjednika splitskog kluba. U obavijesti za medije, koju potpisuje Nogometna akademija Libertas, su i riječi predsjednika dubrovačkog kluba Nika Musladina te dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića.

- Zahvaljujem se svima koji su radili na ovome, ovo je povijesni dan za dubrovački nogomet. Predstavnicima Hajduka zahvaljujem što su nas pratili te upravo u nama prepoznali trud, rad i uspjehe na terenu. Kako bismo proveli sve točke ugovora, uz podršku Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza športova i Športskih objekata, imat ćemo organizaciju raznih natjecanja i kampova, gdje moramo iznjedriti nove talente koji će predstavljati naš grad u Splitu. Sretna nam budućnost! - poručio je Musladin.

- Entuzijazam ljudi koji su klub vodili na početku, kao i danas, govori koliko se toga može napraviti kad si uporan i znaš što želiš. NK NA Libertas uspio je prestići neke klubove koji godinama postoje na području Dubrovnika. Pokazali su kako raditi s djecom. Vjerujem da će potpis ugovora dodatno osnažiti mlade generacije i dati im dodatni motiv, kako bi ubuduće što više prvotimaca Hajduka dolazilo iz Dubrovnika. Uvjeren sam da će to biti tako, baš kao što je bilo u prošlosti – rekao je dubrovački gradonačelnik uz kojeg su još na svečanosti potpisivanja ugovora između Nogometne akademije Libertas i Hajduka bili zamjenik predsjednika i član Nadzornog odbora splitskog kluba Nikica Krnić odnosno Marko Erceg, zatim predsjednik Nadzornog odbora i sportski direktor NA Libertas Davor Nakić odnosno Ivica Cumeljan te predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije