StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/KVALIFIKACIJE ZA POPUNU JUŽNE SKUPINE TREĆE HL

ŽUPA NIJE USPJELA Pljesak za sastav iz Baške Vode

15. lipnja 2017. - 21:58

Urania je sve riješila na svom terenu. Nakon 6:0 u Baškoj Vodi, uzvrat u Čibači je bio tek odrađivanje posla. Međutim, nije ni domaćinu, ali ni gostu bilo svejedno kako će završiti drugo poluvrijeme kvalifikacija. Župa dubrovačka je silno željela ostvariti bilo kakvu pobjedu, na taj način zaključiti sezonu, a Urania se trudila potvrditi još jednom kako je kvalitetniji i bolji sastav od prvaka Prve lige Dubrovačko-neretvanske županije, a što je na kraju i uspjela. Istina nije bila tako uvjerljiva, jedan pogodak je bio dovoljan za novu pobjedu, međutim, opet je dokazala kako je bolja. Najbolji igrač uzvratne utakmice bio je vratar domaćina, Antoni Milina, a uz to je momčad iz Baške Vode više od pola sata igrala s igračem manje.

Uglavnom, Urania je potvrdila kako je Prva liga Splitsko dalmatinske županije kvalitetnija od Prve lige Dubrovačko-neretvanske županije, a što su isticali u Čibači nakon ždrijeba. Želja je postojala, ali Župa dubrovačka nije uspjela niti jednom prevariti obranu Uranie. Na kraju joj je ostalo samo da zaplješće suparniku, stisne mu čvrsto ruku te čestita na uspjehu i poželi mu sreću u višem rangu. Uz to u Župi dubrovačkoj zavide Uraniji i na uvjetima. Čak je to svima u Čibači u prvom planu, važnije nego plasman u viši rang. 

DRUGA UTAKMICA Župa dubrovačka – Urania 0:1 / ukupno 0:7
ČIBAČA
Igralište Tarantela. Gledatelja 250. Sudac: Dario Kulišić (Šibenik) 
Strijelac: 0:1 D. Tomaš (40).
Crveni karton: D. Tomaš (Urania/58.)
ŽUPA DUBROVAČKA: Milina, Šećer, Grgurević (od 69. Kraljić), Grbić, Kajba, Kovačić, Lonza, Raguž, Mijodanić, Nađ, Soldić (od 80. Puljić).
URANIA: Brkulj,J. Tomas, D. Tomas, Božić (od 53. Zelić), Zor, D. Tomaš, Bitanga, Petričić (od 61. Zebić), L. Tomaš, Kujundžić, Pejković (od 71. Bekavac).

23. travanj 2024 12:41