StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/KVALIFIKACIJE ZA TREĆU HNL - JUG: URANIA - ŽUPA DUBROVAČKA 6:0

ŠTO JE ZABILJEŽILA NAŠA KAMERA U BAŠKOJ VODI Sinovčić je dosudio penal, biste li i vi?

12. lipnja 2017. - 11:09

Kad izgubiš 6:0, kažu: pokrij se po ušima, skupi stvari i ajde doma. Nema dileme Urania je bila bolja. Još je Antonio Milina , vratar Župe dubrovačke, odlično zaustavio tri udarca domaćih igrača u prvoj utakmici kvalifikacija za popunu južne skupine Treće hrvatske nogometne lige, koja je odigrana u nedjelju poslijepodne u Baškoj Vodi. Dakle, moglo je i finut gore po prvaka Prve županijske lige Dubrovačko-neretvanske županije. 

Ali, stoji isto tako kako se domaćinu otvorilo tek nakon pogotka iz kaznenog udarca u 37. minuti. Mario Pejković se sjurio prema vratima Župe dubrovačke, gurnuo loptu za Antu Petričića, koji je bio iza leđa Boža Raguža. 'Poletio' je igrač Uranie, a sudac Zvonimir Sinovčić dosudio kazneni udarac. Još je Sinovčić pokazao Ragužu žuti karton. Čudio se igrač Župe dubrovačke, kojemu je Petričić bio iza leđa. Isto i drugi igrači Župe dubrovačke, ali, naravno, odluka se nije promijenila.

Malo tko je u redovima Župe dubrovačke nakon utakmice i teškog poraza spomenuo kazneni udarac iz kojeg je Urania povela s 1:0. Domaći su uvjereni kako je prekršaj bio, kako je Raguž na nedozvoljen način zaustavio Petričića. Evo svih fotografija tog 'spornog' trenutka. Je li sudac iz Novigrada bio u pravu ili ne? Mišljenja smo kako nije.

Uzvratna utakmica između Župe dubrovačke i Uranie igra se u četvrtak, 15. lipnja, u Čibači s početkom u 17.30 sati. Ogled na Taranteli s obzirom na rezultat prve utakmice neće, a što su priželjkivali u redovima Župe dubrovačke nakon ždrijeba, odlučivati o putniku u viši rang. 

23. travanj 2024 08:38