Sport Nogomet

NOGOMET/DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG (Ž)

OMBLA RADOSTI Čista petica za potvrdu prvog mjesta!

NOGOMET/DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG (Ž)

Ombla - Donat 5:0. Nova je to uvjerljiva pobjeda dubrovačkih nogometašica te je sad i matematički jasno tko je najbolji u južnoj skupini Druge hrvatske lige. U utakmici 10. kola, koja je odigrana u Lapadu, pogotke za Omblu postigle su Ivana Knežević u 16., Petrunjela Njirić u 32., 59. i 74. te Nadža Kurjak u 79. minuti. Novom uspjehu, pobjedi, doprinjele su još Kristina Skejić, Ana Mak, Jelena Ćurćija, Josipa Horvat, Josipa Poč, Paula Petrušić, Ana Blatnik, Ines Vrtarić i Anita Miri.

Dubrovačka ekipa je prva sa stopostotnim učinkom. Dobila je svih devet utakmica. Četvrti put ove sezone je nadigrala Donat, prvog pratitelja, i to svaki put uvjerljivo te ima sad 12 bodova više. Kad se sve zbroji u četiri utakmice: Ombla - Donat u pogotcima 18:2! Do kraja ligaškog dijela Ombla još ima odigrati protiv Dalmacije (14. svibnja), koju je dobila tri puta (15:3 za Omblu ukupno) te dva puta protiv Glavica (21. svibnja, još se ne zna termin druge utakmice. Ombla je u dvije utakmice bila bolja od Glavica s 25:0). Ombla je u devet utakmica postigla 58, a primila samo 5 pogodaka. Petrunjela Njirić je sa 16 pogodaka vodeći strijelac Omble i lige.

Nakon završetka ligaškog dijela Omblu čekaju kvalifikacije za povratak među najbolje u kojima će igrati prvaci skupina. Dinamo Maksimir je također u svojoj skupini osigurao prvo mjesto, dok je u trećoj skupini Druge lige na vrhu trenutno Vrbovec.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

26. sjednica dubrovačkog Gradskog vijeća

26. sjednica dubrovačkog Gradskog vijeća
D n e v n i r e d: Vijećnička pitanja. Prijedlog Proračuna Grada Dubrovnika za 2020. godinu. Prijedlog odluke...
26. sjednica dubrovačkog Gradskog vijeća