StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG (Ž)

OMBLA RADOSTI Čista petica za potvrdu prvog mjesta!

30. travnja 2017. - 21:39

Ombla - Donat 5:0. Nova je to uvjerljiva pobjeda dubrovačkih nogometašica te je sad i matematički jasno tko je najbolji u južnoj skupini Druge hrvatske lige. U utakmici 10. kola, koja je odigrana u Lapadu, pogotke za Omblu postigle su Ivana Knežević u 16., Petrunjela Njirić u 32., 59. i 74. te Nadža Kurjak u 79. minuti. Novom uspjehu, pobjedi, doprinjele su još Kristina Skejić, Ana Mak, Jelena Ćurćija, Josipa Horvat, Josipa Poč, Paula Petrušić, Ana Blatnik, Ines Vrtarić i Anita Miri.

Dubrovačka ekipa je prva sa stopostotnim učinkom. Dobila je svih devet utakmica. Četvrti put ove sezone je nadigrala Donat, prvog pratitelja, i to svaki put uvjerljivo te ima sad 12 bodova više. Kad se sve zbroji u četiri utakmice: Ombla - Donat u pogotcima 18:2! Do kraja ligaškog dijela Ombla još ima odigrati protiv Dalmacije (14. svibnja), koju je dobila tri puta (15:3 za Omblu ukupno) te dva puta protiv Glavica (21. svibnja, još se ne zna termin druge utakmice. Ombla je u dvije utakmice bila bolja od Glavica s 25:0). Ombla je u devet utakmica postigla 58, a primila samo 5 pogodaka. Petrunjela Njirić je sa 16 pogodaka vodeći strijelac Omble i lige.

Nakon završetka ligaškog dijela Omblu čekaju kvalifikacije za povratak među najbolje u kojima će igrati prvaci skupina. Dinamo Maksimir je također u svojoj skupini osigurao prvo mjesto, dok je u trećoj skupini Druge lige na vrhu trenutno Vrbovec.

24. travanj 2024 20:44