StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

'PLES' KUGLICA Polufinala Županijskog kupa igraju se u Putnikovićima i Gabrilima!

12. travnja 2017. - 16:39

Održan je ždrijeb polufinala Županijskog nogometnog kupa. SOŠK 1919. dočekuje u Putnikovićima Gusar iz Komina, a u goste Croatiji stože BŠK Zmaj. Oba polufinala igraju se u srijedu, 26. travnja s početkom u 16.30 sati.

Podsjetnik, SOŠK 1919., lider Druge županijske lige, u finalu Nogometnog centra Pelješac iznenadio je Orebić, četvrtoplasirani sastav Prve županijske lige. Gusar, trećeplasirani sastav Prve županijske lige izbacio je u finalu Nogometnog centra Neretva branitelja naslova, Neretvanac iz Opuzena, drugoplasirani sastav Treće hrvatske nogometne lige – jug. Croatija je u finalu Nogometnog centra Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle dobila na penale u Čibači Župu dubrovačku. Župa dubrovačka je prva, a Croatija druga u Prvoj županijskoj ligi, dok je hrvatski trećeligaš BŠK Zmaj u finalu Nogometnog centra Lastovo – Korčula bio uspješniji od županijskog prvoligaša, Jadrana 1929. iz Smokvice.

Pobjednik Županijskog kupa plasirat će se u pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa. Zahvaljujući uspješnosti u posljednjih pet sezona Hrvatskog nogometnig kupa, GOŠK Dubrovnik 1919. ima osigurano mjesto u završnici te je lišen igranja kvalifikacija (čitaj: Županijski kup).

19. travanj 2024 09:06