StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/ŽUPANIJSKI KUP

SLAVEN TRI PUTA ZATRESAO OKVIR GOLA Vodopić odveo Croatiju na Župu

22. ožujka 2017. - 19:23

Mateo Vodopić je pogodio u 75. minuti za Croatiju na Gnjilama, a šest minuta poslije, nakon što je sudac Robert Hausvička opravdano dosudio kazneni udarac, prekršajem je bio zaustavljen Pavo Kuliš, Antun Šmanjak nije bio precizan te Slaven nije uspio izjednačiti. Šmanjak je iz kaznenog udarca zatresao okvir gola. Ukupno se tri puta u utakmici 2. kola Županijskog kupa tresao okvir gola momčadi iz Gabrila. Prvi put na samom početku utakmice, potom u nastavku. Oba puta iz slobodnog udarca. Domaćin  je imao još dvije izglede, ali nije ga išlo. Gosti upola manje prilika za pogodak, ali na kraju slave. Plasirali su se 1:0 pobjedom na Gnjilama u finale Županijskog kupa Nogometnog centra Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle u kojem će igrati protiv Župe dubrovačke. Bit će to ogled trenutno dva vodeća sastava Prve županijske lige.

Utakmicom Slaven – Croatia 0:1 zaključeno je 2. kolo Županijskog kupa u sva četiri centra. Finaliste u preostala tri centra doznali smo još prošle srijede. Neretvanac iz Opuzena i Gusar iz Komina finalisti su Nogometnog centra Neretva, u finalu Nogometnog centra Pelješac igraju SOŠK 1919. i Orebić, a u finalu Nogometnog centra Korčula – Lastovo suparnici su Jadran 1929. Smokvica i BŠK Zmaj.

Osam sastava je ostao u igri za pobjednika Županijskog kupa Dubrovačko-neretvanskog. Tri pobjede su još potrebne za naslov, koji brani Neretvanac. Tko uspije otići do kraja te osvoji trofej taj će iduće sezone igrati u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa. 
 

20. travanj 2024 17:11