StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/DRUGA HRVATSKA LIGA

KONAVLJANIN TRPA GDJE GOD STIGNE Baldo Cicijelj strijelac u slavlju Solina u Sigetu!

10. ožujka 2017. - 22:22

Solin je u gostima dobio Hrvatski dragovoljac s 3:1, a treći pogodak u Sigetu u utakmici 21. kola Druge hrvatske lige za momčad s Jadra postigao je Baldo Cicijelj, dojučerašnji napadač GOŠK Dubrovnik 1919. Stoji u izvješćima s utakmice kako je 24-godišnji Konavljanin postigao efektan pogodak u 63. minuti'. Domaćin je sedam minuta prije kraja uspio tek ublažiti poraz.

Proljetni dio Solin je počeo loše. Izgubio u Novigradu s 3:0, ali se sad uspjehom kod Hrvatskog dragovoljca izjednačio s Rudešom na vrhu tablice Druge hrvatske lige. Oba sastava imaju po 36 bodova. Hoće li tako i ostati znat će se nakon što Rudeš u nedjelju odigra susret protiv Sesveta kod kuće, a isto tako je i pitanje što će napraviti u gostima kod Dinama II momčad Gorice, koja ima dva boda manje od Rudeša i Solina. Druga hrvatska liga se odvija po trokružnom bod sustavu. Prvak postaje novi član Prve hrvatske lige, a drugoplasirani razigrava s pretposljednjim sastavom Prve hrvatske lige (dvije utakmice, doma i vanka).

Cicijelj (na slici lijevo u utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca u Sigetu) protiv Novigrada je na startu nastavka prvenstva u igru ušao u 58. minuti, a sad je protiv Hrvatskog dragovoljca odigrao čitav susret. Podsjetnik, Cicijelj je s 9 pogodaka bio prvi strijelac GOŠK Dubrovnika u jesenskom dijelu Treće hrvatske nogometne lige - jug. Zahvaljujući dobrim igrama dobio je poziv iz Solina. Pogodak protiv Hrvatskog dragovoljca mu je deseti prvenstveni pogodak u sezoni 2016./17.

19. travanj 2024 05:34