StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/PRIJELAZNI ROK

LIPOTIĆ U LAPAD, TORBARINA NA PROBI U DUGOPOLJU Zlinje napustio i Čubrilo

16. siječnja 2017. - 15:57

Antonio Lipotić, jedan od najboljih igrača BŠK Zmaj, novi je član GOŠK Dubrovnik 1919. BŠK Zmaj je napustio i Branko Čubrilo, po mnogima jedan od najboljih igrača lige, koji karijeru nastavlja u GOŠK-u iz Kaštel Gomilice. Prethodno su blatski klub napustili Domagoj Šarić, Domagoj Perica i vratar Antonio Kragić. Blaćani su već našli zamjenu za Kragića - stigao je Ivan Jelić iz Dugopolja.

GOŠK Dubrovnik 1919. je ostao bez Balda Cicijelja (Solin), Maria Jokića (Gorica), Tonija Žile (Sesvete) i Eduarda Raguža. Prije Lipotića stigli su Petar Raguž (Čapljina) i Nedjeljko Kešina (Neretvanac). Karlo Torbarina je na probi u Dugopolju te ukoliko zadovolji, i on će napustiti Lapad.

Dubrovački trećeligaš je počeo pripreme za proljetni dio sezone. Jesen je zaključio na diobi četvrtog mjesta s 27 bodova u konkurenciji 18 klubova (Hajduk II je prvi s 35, Hrvace druge imaju 31, a treći Neretvanac 30 bodova, 27 bodova još imaju Croatia i Zadar, po 26 bodova imaju Primorac Biograd, OSK i Kamen, Neretva je deseta s 25 bodova...). BŠK Zmaj je prvi dio zaključio na 15. mjestu sa 17 bodova, koliko imaju 16. Orkan i 17. Jadran Luka Ploče. Na posljednjem mjestu je makarski RNK Zmaj s 12 bodova.

24. travanj 2024 02:25