Sport Nogomet

NOGOMET/PRVA ŽUPANIJSKA LIGA

DERBI JESENI U 30 SLIKA Croatia - Župa dubrovačka 1:3

NOGOMET/PRVA ŽUPANIJSKA LIGA

Tko je bio, nije požalio. Oko 200 gledatelja u Gabrilima je vidjelo više nego zanimljivi ogled, koji je odlučio prvaka jesenskog dijela Prve županijske lige. Domaćin (Croatia) je jurio pobjedu s dva pogotka razlike, koja mu je donosila naslov. Bila je na pola puta do tog cilja, vodila od 14. minute s 1:0, međutim, u nastavku preokret Župe dubrovačke, koja je s tri pogotka odnijela sva tri boda.

Župa dubrovačka je na kraju jeseni skupila šest bodova više od prvih pratitelja (Orebić i Croatia), a sedam više od četvrtog Slavena...

Momčad trenera Josipa Papića ostvarila je u ligi najviše pobjeda (9), a najmanje poraza (1), ima najbolju pogodak razliku (plus 18). Župa dubrovačka ima treći napad lige (25 pogodaka, Orebić s 29 te Croatia s 28 pogodaka su uspješniji, Gusar ima isti učinak) i najbolju obranu lige (7 pogodaka, Gusar je drugi s 9 pogodaka, Orebić i Maestral su s po 14 pogodaka treći).

Velimir Kajba je prvi strijelac Župe dubrovačke i lige s 8 pogodaka, Ante Kovačić je postigao 5, Matej Nađ 4, a po jedan pogodak Maro Kalauz, Antoni Milina, Goran Smolčić, Josip Vidić, Damir Žustra, Bruno Lonza i Božo Raguž.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji
Hrvatska je bila bez primljenog pogotka u prvom poluvremenu, koje je dobila s 13:0. Na kraju je Kinu savladala s...
DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji