Sport Nogomet

NOGOMET/MEMORIJALNI TURNIR

RNK SPLIT MAJSTOR PENALA 'Crveni' rastužili domaćina i odnijeli trofej iz Lapada

NOGOMET/MEMORIJALNI TURNIR

RNK Split je pobjednik petog izdanja memorijalnog turnira 'Josip Zvono' za igrače do 16 godina. U polufinalu je nakon 1:1 protiv zagrebačke Lokomotive bio uspješniji na kaznene udarce, a isto tako i u finalu. Nakon 1:1 je dobio na kaznene udarce domaćina, GOŠK Dubrovnik 1919. te osvojio turnir koji se u Lapadu igrao u spomen na hrvatskog branitelja, koji je sa 16 godina 1991. godine poginuo braneći svoj Grad i Republiku Hrvatsku.

U finalu GOŠK Dubrovnik 1919. je vodio (Maroje Simoni). RNK Split je izjednačio, a na kaznene udarce dva promašaja domaćina, a samo jedan gostiju. Najboljim igračem turnira proglašen je Luka Buble, igrač RNK Split, dok je trofej Fair play pripao Župi dubrovačkoj, koja je zauzela četvrto mjesto. Zagrebačka Lokomotiva je u utakmici za treće mjesto s 2:0 bila bolja od Župe dubrovačke, koja je prvog dana poražena od GOŠK Dubrovnik 1919. s 3:1.

Prvo izdanje turnira odigrano 2012. osvojili su kadeti GOŠK-a 1919., godinu poslije najbolji su bili kadeti Sarajeva, dok su 2014. i 2015. pobjednici bili kadeti zagrebačke Lokomotive. RNK Split je četvrti klub koji se upisao na listu pobjednika turnira.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

26. sjednica dubrovačkog Gradskog vijeća

26. sjednica dubrovačkog Gradskog vijeća
D n e v n i r e d: Vijećnička pitanja. Prijedlog Proračuna Grada Dubrovnika za 2020. godinu. Prijedlog odluke...
26. sjednica dubrovačkog Gradskog vijeća