Sport Nogomet

NOGOMET/MEMORIJALNI TURNIR

TURNIR 'JOSIP ZVONO' Finale GOŠK Dubrovnik 1919. - RNK Split

NOGOMET/MEMORIJALNI TURNIR

GOŠK Dubrovnik 1919. i RNK Split su finalisti petog izdanja memorijalnog nogometnog turnira za igrače do 16 godina, 'Josip Zvono', koji se u Lapadu igra u spomen na hrvatskog branitelja, koji je sa 16 godina 1991. godine poginuo braneći svoj Grad i Republiku Hrvatsku. Domaćin turnira s 2:1 je bio uspješniji od Župe dubrovačke dok je RNK Split u drugom polufinau dobio zagrebačku Lokomotivu, i to boljim izvođenjem kaznenih udaraca. Druga dodatna serija penala je odlučila. Nakon 60 minuta igre bilo je 1:1. RNK Split je poveo pogotkom Petra Ledušića, a Lokomotiva je izjednačila preko Lovra Dobrića.

GOŠK Dubrovnik 1919, je protiv Župe dubrovačke poveo s 2:0 pogotcima Luke Matića. Prednost domaćina prepolovio je Toni Soldić. Treći pogodak u mreži Župe dubrovačke bio je autogol Nikša Milića.

U nedjelju, 4. prosinca, program u Lapadu počinje u 12.15 sati utakmicom za treće mjesto, a u 13.30 sati finalna utakmica.

Prvo izdanje turnira odigrano 2012. osvojili su kadeti GOŠK-a 1919., godinu poslije najbolji su bili kadeti Sarajeva, dok su 2014. i 2015. pobjednici bili kadeti zagrebačke Lokomotive.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije