Sport Nogomet

NOGOMET/PRVA ŽNL

Darko stigao Pera

NOGOMET/PRVA ŽNL

Nakon što je u srijedu utakmicom Omladinac – Orebić na Lastovu kompletirano 5. kolo Prve županijske lige, podvučena crta, na vrhu poretka liste strijelaca sad se nalaze dvojica igrača.

Darko Jerković (Maestral) izjednačio se s Perom Opušićem (Konavljanin). Obojica su postigla po 4 pogotka. Darko Jerković je bio strijelac prvog pogotka u 2:0 uspjehu Maestrala kod kuće protiv Konavljanina.

I dalje u službenom biltenu Županijskog nogometnog saveza stoji kako je Josip Zadro postigao 3, a Petar Matana dva pogotka za Croatiju. Naime, iz Gabrila su zvali nakon 3. kola te isticali kako je Zadro postigao 4, a Matana jedan pogodak, tj. kako se greška dogodila u Potomju gdje je Zadro, a ne Matana bio strijelac jednog pogotka protiv Grka.

Uglavnom sve dok Savez ne reagira ostaje kako je u službenom biltenu. Dakle, što se tiče Croatije: Josip Zadro 3, Petar Matana 2, na vrhu Darko Jerković i Pero Opušić s po 4 pogotka, a po tri osim Zadra još Ivan Kordić, Ante Kovačić i Velimir Kajba (na slici), koji je bio strijelac u 1:0 domaćem uspjehu Župe dubrovačke protiv Žrnova.

TROFEJ DUBROVAČKI VJESNIK / NAJBOLJI STRIJELAC PRVE ŽNL

4 pogotka –
Darko Jerković (Maestral), Pero Opušić (Konavljanin)

3 pogotka – Velimir Kajba i Ante Kovačić (Župa dubrovačka), Ivan Kordić (Orebić), Josip Zadro (Croatia)

2 pogotka – Tomislav Blažević, Ivan Medak i Nikola Medak (Gusar), Luka Borovac, Zvonimir Dragović, Josip Plečaš i Marin Talajić (ONK Metković), Vlaho Grbešić, Petar Matana i Mario Mostina (Croatia), Hrvoje Gugić (Hajduk 1932.), Marin Laus i Ivan Tomić (Jadran 1929. Smokvica), Kristijan Ređepaj (Grk), Goran Šorgić (Orebić)

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije