StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG ZA ŽENE

Ombla (u)Miri(la) Donat

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
2. listopada 2016. - 19:37

Prvi od četiri dijela sezone u južnoj skupini Druge hrvatske lige pripao je Ombli, koja je sa čak 5:0 u Lapadu nadigrala Donat iz Zadra.

Prvi pogodak u ogledu dvije ekipe, koje su u prva dva kola ostvarile pobjede protiv preostale dvije ekipe skupine, postignut je u 39. minuti. Pogodila je Anita Miri. Na novi se čekalo sve do 69. minute kada je nespretno svoju mrežu zatresla Josipa Jerolimov. Nakon toga se još tri puta zatresla mreža Zadranki. U 77. minuti drugi put je precizna Anita Miri, minutu poslije pogađa Paula Petrušić, a u 90. minuti Ana Blatnik.

Ombla je u 1. kolu sa 4:2 dobila Dalmaciju u gostima, a potom sa 10:0 ispratila Glavice. Donat je u gostima dobio Glavice s 3:0, a sa 7:1 kod kuće Dalmaciju. Ombla u 4. kolu, prvom drugog dijela, dočekuje Dalmaciju.

Pobjedu protiv Donata u 3. kolu Ombla je izborila u sastavu: Ana Mak, Rea Bilušica, Ivana Knežević, Lidija Bagudić, Jelena Čurčija, Anita Miri, Nadža Kurjak, Josipa Poč, Paula Petrušić, Petrunjela Njirić, Andrea Martić, Lorena Vilić, Ana Blatnik i Marijana Bjelopera.

20. travanj 2024 08:57