StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

UHVATILI BULLSE ZA ROGOVE Hezonji mrvice u šestoj pobjedi Blazersa 

26. studenog 2019. - 10:51
Portland Trail Blazers je niz od šest gostovanja počeo pobjedom, slavio kod Spursa, a pobjedom je i zaključio devetodnevno putovanje, i to slavljem 117:94 kod Bullsa prekinuvši niz od četiri poraza (Houston, New Orleans, Milwaukee i Cleveland). Blazersi su sad na učinku od 6 pobjeda i 12 poraza, tek dvanaesti na Zapadu.

Prva petorka Blazersa ubacila je 88 od 117 koševa: Carmelo Anthony je bio prvi strijelac s 25 koševa, a imao je osam skokova i dvije asistencije, CJ McCollum je ubacio 21 koš, Rodney Hood 16 koševa, Hassan Whiteside je ostvario double double (13 koševa i 12 skokova), kao i Damian Lillard (13 koševa i 12 asistencija). Od igrača s klupe najviše je potegao Skal Labissiere (12 koševa i osam skokova za 21 minutu).

Mario Hezonja je s klupe odgledao prehodnu utakmicu s Clevelandom, prije toga igrao 12 minuta protiv Bucksa, a sad je protiv Chicago Bullsa proveo tek 6 i pol minuta na parketu, i to je ušao kad je sve bilo riješeno, Portland je vodio sredinom posljednje četvrtine sa 107:81. Protiv Bullsa Hezonja je ubacio 2 koša, pogodio jedan od dva šuta, imao dva skoka, jednu asistenciju te jednu osvojenu loptu.

Iduće dvije utakmice Blazersi igraju kod kuće: Oklahoma City Thunder te opet s Bullsima, nakon toga su gosti Clippersa, a zatim ih čekaju četiri u nizu kod kuće (Sacramento, Lakersi, opet Oklahoma City te stiže New York Knicks).
19. travanj 2024 00:38