StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

MLAĐI KADETI U BITCI ZA PRVO MJESTO U SKUPINI I KVALIFIKACIJE ZA PRVU LIGU Dubrovnik nije iskoristio prvu meč loptu

9. studenog 2019. - 15:10
Nije iskoristio Dubrovnik prvu meč loptu. Nije uspio dobiti i drugi put u skupini 'A' južne skupine Dalmatinske lige Split, ali ako u preostala dva kola bude uspješan te opet dobije Trogir i Adriatic, Trogir u gostima, a Adriatic kod kuće, osvojit će prvo mjesto u skupini i izboriti nastup u kvalifikacijama za Prvu hrvatsku ligu, najveći rang.

Mlađi kadeti Dubrovnika su u 4. kolu upisali prvi poraz, i to u Gospinom polju. Split je bio uspješniji sa 76:62 (19:13, 15:18, 21:14, 21:17). Uzvratio je za poraz na svojim Gripama kad je momčad trenera Pera Jejine i Darka Kunce bila bolja s 80:74, ali unatoč tome što je bolji u međusobnim ogledima, sve je i dalje u rukama malih Dubrovčana jer Split ima dva poraza. Trogir je u skupini bez pobjede, dok Adriatic ima, kao i Dubrovnik, jedan poraz.

Inače, natjecanje u južnoj skupini Dalmatinske lige igra se u dvije skupine. U drugoj, 'B' skupini su Kaštela, Alkar, Solin i Omiš. Samo pobjednici skupina idu u kvalifikacije za najveći rang. Dubrovnik je protiv Splita igrao u sastavu: Mateo Tomašević, Matija Koprivica, Martin Mucić, Domagoj Bjelopera, Marin Prokić, Bariša Lulić, Janko Šutalo, Denis Mehić, Petar Miović, Matija Zorić, Bruno KrmekOrsat Zvone.
19. travanj 2024 22:44